Csak engem zavar, hogy az SzJG-ben mindenki olyan gyerekes? Pl. : Virágnak Ricsi inkább bébiszittere mint pasija Reniről azt hiszik a szülei, hogy óvodás! Max 11-ig mehet el otthonról!
Szeretem ezt a könyvet ,de a mai fiatalok nem ilyenek ! Reni életében max. 2 pohár pezsgőt ivott ! Már nem azért ,de egy 18 éves csaj manapság már nem szűz ! Meg jó lenne ha az írónő egy kicsit több romantikus jelenetet írna a könyvekbe
( a csók ne csak ilyen legyen : Tegnap este óta nem taliztunk csók )
VAn aki eggyet ért velem ???
Figy!!!
Aki ilyen könyveket akar olvani az ne az Szjg-t olvassa.Olvass más szexuális könyveket hogyha olyan nagynak érzed magad.Én nagyon is helyeslem,hogy Laura próbálja a tiniket jobb útra terelni a könyvével.(Tisztelet a kivételnek mert az unokatesóm most lett nagykorú és egy pohárral nem ivott még alkoholt)
ez a véleményem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nagy titok nyitja, hogy a könyvet azok olvassák, akik olyan életet élnek, amit a regény főhősei.
Annak megítélése pedig, hogy mi lenne a "normális", szubjektív... öööö... izé... na... hacsak...
hacsak nem vesszük a nagy átlag fogalmát.
Az átlag esetében mindenképp azt feltételezhetnénk, hogy tizennyolc éves korára megkóstol két pohár pezsgőnél többet akár csak kíváncsiságból (mondjuk szilveszterkor) vagy hú, de merész állítás, ha másfél évig jár egy fiúval, akiért négy éve ízig-vérig rajong, akiben maximálisan megbízik, akihez vonzódik és nem szexuálisan retardált, bizony megesik a dolog
és nem azt mondom, hogy baj, ha valaki tizennyolc évesen szűz, dehogy (!), hanem azt, fura, Renivel nem
ami meg Ricsit és Virágot illeti... mint egy testvérpár...
egyetértek a kérdezővel, a könyv ebből a szempontból (is) irreális, dehát nem a valósághűség a lényege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!