Csak engem zavar, hogy az SzJG-ben mindenki olyan gyerekes? Pl. : Virágnak Ricsi inkább bébiszittere mint pasija Reniről azt hiszik a szülei, hogy óvodás! Max 11-ig mehet el otthonról!
Szeretem ezt a könyvet ,de a mai fiatalok nem ilyenek ! Reni életében max. 2 pohár pezsgőt ivott ! Már nem azért ,de egy 18 éves csaj manapság már nem szűz ! Meg jó lenne ha az írónő egy kicsit több romantikus jelenetet írna a könyvekbe
( a csók ne csak ilyen legyen : Tegnap este óta nem taliztunk csók )
VAn aki eggyet ért velem ???
Én is teljesen egyetértek az első válaszolóval. Van egy barátnőm aki 18 éves és még 2 pohár pezsgőt sem ivott meg, mert utál mindenféle alkoholt és tök fölöslegesnek tartja. És én ugyan nem tudom Te mitértesz "romantikusabb" jelenetek alatt, de ezt úgy mond, hogy ezt a könyvsorozatot már 10 évesen is olvassák, szóval....
Az meg, hogy este 11 után még a városba bojongjak, arra egyáltalán nem vágyom....
Én mindkét véleménnyel egyetértek...
A kérdezővel is, bár ezek a tulajdonságok inkább az amerikai íróknál szoktak lenni, van benne valami.
De az előző válaszolókkal is, mert ez Budapest, nem Hollywood vagy egy másik kitalált világ, pl. Twilight....
Hát én egyetértek a kérdezővel..
Virággal kapcsolatban főleg nem létezik hogy valakit aki ennyire sötét
Felvegyenek egy magán gimibe de a romantikus
részel menyisége maradhat. Imádom Sz.J.G-t!
Kérdező! Ha ennyire szeretnél ilyenfajta könyvet olvasni mint amilyennek szeretnéd az SZJG-t akkor ajánlanám(ha nem olvastad még) Simone Elkeles-Tökéletes kémia c. könyvét :)
nekm nagyon tetszett és a leirtak alapján neked is tetszeni fog!! :)
Első kommentelő, osztom véleményed!
Egyébként Virág és Ricsi így aranyos pár, hogy ilyen kis korlátoltak. :D És lehet, hogy megdöbbensz, de igen, vannak még normális lányok, akik nem dőlnek hanyatt minden fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!