Csak engem zavar, hogy olyan sok jó könyv van és bár rengeteget olvasok még sincs elég időm elolvasni őket, vagy ti is így gondoljátok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 16:56
1/7 anonim válasza:
Tényleg nagyon zavaró... én ezt olyankor szoktam érezni, amikor bemegyek egy könyvesboltba, és fáj a szívem a sok jónak tűnő könyv alapján, de sosincs rájuk pénzem :D Vagy ha lenne is, képtelenség lenne mindet elolvasni... :D
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is annyira borzasztó, hogy manapság ilyen drágák a könyvek!Pedig szerintem sokan olvasnának, de nem tudják megvenni!
Persze ott van a könyvtár, de az olyan jó, hogy ha sajátod a könyv!Mag ha egy mostani könyvet akarsz kivenni, akkor az már hónapokkal előre elő van jegyezve!:(
2010. febr. 11. 17:08
3/7 anonim válasza:
Hát igen,így van ez...Legszívesebben megvennék mindent ami kicsit is érdekel.
4/7 anonim válasza:
En is sokszor szeretnek olvasni,csak nem hagy a tanulas.Mikor megis lenne idom akkor inkabb pihenek.Pedig most is belefogtam egy jo konyvbe es zavar,hogy nincs idom olvasni.Vakaciaban van mikor egesz nap olvasok. :)
5/7 anonim válasza:
Az idő nem akadály, annyira, anno az utolsó szigorlatomra irodalomból napi egy regény volt a minimum, hogy időben végezzek vizsgáig, a pénz már nagyobb gond, azért olvasok neten mostanában, nézz szét, lemented bármikor elolvashatod.
6/7 anonim válasza:
de a net se olyan
én szeretem közbe fogni a könyvet meg nézni a polcra hogy ott sorakoznak...:D
meg az én szemem nem is bírja a monitort
és engem is inkább az árak zavarnak most is több mint 9ezret adok 4 könyvért plusz ami holnap érkezik és az is 3ezer
meg engem az is zavar h egyik osztálytársam se olvas rajtam kívül
és a bnőm meg hülyének nézett mikor eljött velem könyvet venni meg mondta h minek veszek ennyi könyvet meg minek olvasok kicsit rosszul esett
14/L
7/7 Veky válasza:
Tudom, hogy nem ezt kéne ajánlanom, de az interneten vannak olyan oldalak, ahol elvetemült emberek szó szerint lemásolják rengeteg könyv tartalmát, hogy ezzel segítsenek nekünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!