Mit szóltok a könyvemhez?
Írtam egy könyvet.Érdekelne,hogy mi a véleményetek róla,és hogy van-e értelme a folytatásnak.
Leírom a rövid tartalmat:
A történet 9050-ban veszi kezdetét.A Föld minden természeti változásának ideje rohamosan felgyorsult.A kontinensek átrendeződtek.Rá sem ismerni a bolygó egykori mivoltára.
Olyan technológiákat használnak,amit régen elképzelni sem lehetett.A felmelegedések először megemeltél a vízszintet a jéghegyek olvadásával,de a hosszú meleg időszakoknak köszönhetően az óceánok elkezdtek párologni.Így több lett a szárazföld,és a bolygó mintegy hetvenöt százalékán egyetlen egy,hatalmas metropolisz áll.
A bolygón,természetes nem csak nyár van.Megmaradtak azok a helyek is,ahol csak tél van.Na meg persze vannak,a négy évszakos területek is.De a nyár,mindenhol sokkal melegebb.
Egy nagy erdő közepén,távol a civilizációtól,egy romos boltív áll.A tudósok egy dimenziókaput nyitottak a boltívben,és aki átlép rajta,egy másik dimenzióban találja magát.
A másik dimenzió,egy mágikus világot rejt,ami még csak a középkornál tart.Abban a világban egy gonosz király uralkodik.Több százezres hadserege van,és a leghűebb szolgái animágusok.Rájött,hogy emberei és képességei segítségével az uralma alá vonhatja a Földet.
Csakhogy,a bolygónkon van négy különleges fiatal,aki a természet erőit kapta,hogy megvédelmezzék az átjárót.
Két fiú,és két lány.Egyikük,a vizet uralja.A másikuk a tüzet.A Harmadik a föld erőinek birtokosa,míg a negyedik a levegőnek parancsol.Az ő feladatuk lesz megvédeni a bolygónkat a sötétségtől,és megtörni a király uralmát...
Ez lenne az első rész tartalma.Kinek tetszett?Nem tetszett? :)
Szívesen fogadom a negatív kritikákat,elvégre ebből tanulok. :)
Vagy pl. mitől lenne még izgalmasabb.És hogy kíváncsiak lennétek a folytatásokra. :)
Hát Word-ben A/4-es méretben szász valamennyi,nem tudom pontosan megmondani. :)
Viszont ha kiadnák,akkor A/5-ben szeretném,mert a legtöbb könyv úgy van.Úgy terveztem,hogy minden rész egy kicsivel hosszabb lesz. :)
Nagyon tetszik :)
De komolyan!
Amúgy már kész van az egész és ez egy előzetes, vagy csak most akarod kezdeni ezzel a témával?
Ha kész elolvasnám szívesen... :)
Nagyon szépen köszönöm.Ennek igazán örülök. :)
Egy része már kész,de át fogom írni,és megpróbálom a maximumot kihozni. :)
Épp ezért kérdeztem a véleményeteket,hogy hiányzik-e valami belőle,tetszik nektek a történet,vagy sem. :P
Vannak benne olyan dolgok,ami máshol is van.De megpróbálom a legegyedibbé megcsinálni. :)
Azért köszönöm szépen! :)
Szerintem a bevezetés érdekesnek tűnik.Elolvasnám majd a kész könyvet is,természetesen! :)
Egy tanácsot adnék,figyelj a szóismétlésekre!Kettőt-hármat használj egy oldalon. :)
Majd várom a könyvet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!