Más is unja a Szent Johanna gimis kérdéseket, vagy csak én?
7. vagyok
Igazad lehet, valószínűleg én vagyok a különc, hogy az olvasásban is a valóságot keresem. :D
Ízlések és pofonok.
Diamond <3, miért, mi számít átlagos könyvnek, elárulnád, mert kíváncsi vagyok?
Molly
a szerelem az ilyen... miért ne szerethetne bele egy tökéletes amerikai srác egy átlag lányba?! tudod nem csak külső alapján kell ítélni...és lehet h reni szép csaj,mert több srácnak is bejött (cortez,arnold,gomba,levi) . és leiner laura gyerekeknek írta ezt a könyvet meg persze felnőtteknek is,de inkább a gyerekek olvassák.és sok mindenkinek példaképe lett néhány szereplő,és ha az lenne leírva h isznak,drogoznak,buliznak...stb akk sokan róluk vennének példát és ők is hamar elkezdenék. am pedig lehet valaki úgy is menő h nem iszik folyamatosan és nem megy minden 2.nap bulizni :/ erről ennyit. :P am engem is zavart az elején ez,de aztán rájöttem :) és még engem az zavart h reni már 17éves,de még mindig nem mondott ki egy csúnya szót sem...lehet még azt sem mondta h hülye :D
és már többen is írták,de ha minden úgy lenne,mint a való életben akk nem bizti h annyian olvasnák :) és még annyi h én ezen a nyáron kezdtem el olvasni és azóta is ez a kedvenc könyvem és az új részeket 1-2nap alatt kiolvasom :) ez lett a kedvenc témám :D és borzasztó szomorú h hamarosan vége lesz.már csak a nyolcadik része van :( :'(((
ki a szöszt érdekel, jó könyv-e vagy sem???
igenis, sok a felesleges és ismétlődő téma... mielőtt ész nélkül dobnák fel a kérdéseket, igénybe vehetnék a keresőt is, elvégre ezért van... ez alap...
ennyi.
"am engem is zavart az elején ez,de aztán rájöttem :) és még engem az zavart h reni már 17éves,de még mindig nem mondott ki egy csúnya szót sem...lehet még azt sem mondta h hülye :D "
Nem attól lesz jó egy ifjúsági regény, hogy telenyomják trágár szavakkal. Nem megy mindennap bulizni... én például húsz éves koromtól jártam mindennap. A középiskolásnak nem kell mindennap buliznia, egy könyv mutasson jó példát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!