Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Más is unja a Szent Johanna...

Más is unja a Szent Johanna gimis kérdéseket, vagy csak én?

Figyelt kérdés
Lassan az egész könyvek témakör ebből áll, és kissé unalmas, hogy ennyire felfújják a tizenévesek. Létezik millió más, sokkal jobb könyv is ennél, csak körül kell nézni.

2012. aug. 2. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

7. vagyok

Igazad lehet, valószínűleg én vagyok a különc, hogy az olvasásban is a valóságot keresem. :D

Ízlések és pofonok.

2012. aug. 7. 00:00
 12/20 Flower021 ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar. Azért van az oldal, hogy kérdezzünk. Akit érdekel, megnézi. Mondjuk az tényleg idegesítő, hogy van, aki lusta átnézni az oldalt, és feltesz egy olyan kérdést, amit már valaki más kiírt. Igen, igazad van abban is, hogy vannak jobb könyvek, de ez az egyik legjobb ifjúsági könyv Magyarországon. (Ezt nem én találtam ki.) Mellesleg, nem azért írom ezt, mert szeretem az SzJG-t, hanem mert így gondolom.
2012. aug. 21. 13:09
 13/20 anonim ***** válasza:
9%
Csak te. Ha nem tetszik ne olvasd őket. PEACE OUT GIRL SCOUT.
2012. aug. 24. 16:58
 14/20 Diamond ♥ ***** válasza:
Aki nem szereti,olvassa el,és meglétja,hogy több mint egy átlagos könyv.Ennyi.
2012. szept. 1. 11:41
 15/20 anonim ***** válasza:

Diamond <3, miért, mi számít átlagos könyvnek, elárulnád, mert kíváncsi vagyok?

Molly

2012. szept. 2. 11:20
 16/20 anonim válasza:
www.gyakorikerdesek.hu <--a nevében is benne van..
2012. szept. 26. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:

a szerelem az ilyen... miért ne szerethetne bele egy tökéletes amerikai srác egy átlag lányba?! tudod nem csak külső alapján kell ítélni...és lehet h reni szép csaj,mert több srácnak is bejött (cortez,arnold,gomba,levi) . és leiner laura gyerekeknek írta ezt a könyvet meg persze felnőtteknek is,de inkább a gyerekek olvassák.és sok mindenkinek példaképe lett néhány szereplő,és ha az lenne leírva h isznak,drogoznak,buliznak...stb akk sokan róluk vennének példát és ők is hamar elkezdenék. am pedig lehet valaki úgy is menő h nem iszik folyamatosan és nem megy minden 2.nap bulizni :/ erről ennyit. :P am engem is zavart az elején ez,de aztán rájöttem :) és még engem az zavart h reni már 17éves,de még mindig nem mondott ki egy csúnya szót sem...lehet még azt sem mondta h hülye :D

és már többen is írták,de ha minden úgy lenne,mint a való életben akk nem bizti h annyian olvasnák :) és még annyi h én ezen a nyáron kezdtem el olvasni és azóta is ez a kedvenc könyvem és az új részeket 1-2nap alatt kiolvasom :) ez lett a kedvenc témám :D és borzasztó szomorú h hamarosan vége lesz.már csak a nyolcadik része van :( :'(((

2012. szept. 27. 21:40
 18/20 anonim ***** válasza:

ki a szöszt érdekel, jó könyv-e vagy sem???

igenis, sok a felesleges és ismétlődő téma... mielőtt ész nélkül dobnák fel a kérdéseket, igénybe vehetnék a keresőt is, elvégre ezért van... ez alap...

ennyi.

2012. okt. 5. 20:04
 19/20 anonim ***** válasza:

"am engem is zavart az elején ez,de aztán rájöttem :) és még engem az zavart h reni már 17éves,de még mindig nem mondott ki egy csúnya szót sem...lehet még azt sem mondta h hülye :D "

Nem attól lesz jó egy ifjúsági regény, hogy telenyomják trágár szavakkal. Nem megy mindennap bulizni... én például húsz éves koromtól jártam mindennap. A középiskolásnak nem kell mindennap buliznia, egy könyv mutasson jó példát!

2012. okt. 6. 11:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése.Én pl. nagyon szeretem az SzJG-t!! :)Ne zavarjon.Max.akkor te ne nézd mega azokat a kérdéseket! :)
2013. jún. 13. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!