Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent JOhannában Cortez...

A Szent JOhannában Cortez igazán szerette Vikit, vagy csak azért járt vele, hogy Renit féltékennyé tegye?

Figyelt kérdés

2012. júl. 29. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ezt biztosan senki se tudhatja de elég valószínű hogy csak a reni miatt járt vele, mert az 5.-ben vagy a 6.-ban mondja a virág hogy a cortez a reni miatt dobta a vikit. Szerintem tuti csak a renit akarta féltékennyé tenni kellemest a hasznossal alapon.
2012. júl. 29. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is csak féltékennyé akarta tenni, esetleg "túl akart lépni" Renin, mert azt hitte nem érdekli.

Meg miután a 3. részben Cortez megcsókolta Renit, és Reni elmondta Kingának, ezt felelte rá:

"- Szerencséd, hogy van valami, ami miatt valamennyire megbocsátható, amit tettél - közölte.

- Van ilyen? - fogtam a fejem idegesen.

- Igen. Te elébb voltál Corteznek, mint Viktória - mondta ... "

2012. júl. 29. 19:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi :DD
2012. júl. 30. 15:26
 4/8 Vanuu06 ***** válasza:
Én biztosan állítom, hogy csak azért járt vele, hogy féltékennyé tegye Renit vagy, hogy elfelejtse.. Mert Reni állandóan Arnold felé húzott. Nem egy célzást tett a könyvben erre Laura. :)
2012. júl. 30. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy csak féltékennyé akarta tenni. Legalábbis nagyon remélem. :)))
2012. aug. 20. 13:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Most már biztos :DD
2012. aug. 21. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért járt Vikivel, mert Reninek ott volt Arnold és gondolom azt hitte, hogy semmi esélye sincs vele szemben. Ezért felszedte Vikit és várta, hogy Reni mit reagál. Mondjuk ez elég gonosz dolog volt. De hát mindkettő olyan mulya volt, mert nem vették észre egymást.
2012. aug. 22. 12:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Ja, igazad van FELSZEDTE Vikit. És ezt én Reni helyében meg is mondtam volna neki, amikor 11. 2. félévében találkoznak.

Mert ő csak arra kellett Corteznek, hogy "elfelejtse" Renit vagy, hogy féltékennyé tegye. De persze nem tudta elfelejteni, ha egyszer beleszeretett.

2012. aug. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!