Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna Gimiből...

A Szent Johanna Gimiből Cortez vagy Arnold? Ricsi vagy Zsolti? Edina vagy Viki? INDOKOLJATOK LÉGYSZI!

Figyelt kérdés
Ezeket úgy kérdezem, hogy elolvastam mind a hat kötetet, tehát tudom, hogy Arnold elment, stb. De eléggé utálom most, azért, ahogyan megbántotta Renit.

2012. júl. 30. 16:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Cortez vagy Arnold:

Cortez. Arnold minden szempontból b.unkó volt, és visszatartotta Renit egy csomó mindentől, ráadásul ahelyett, hogy legjobb barátjaként mellette állt volna, inkább C ellen fordította.

Ricsi vagy Zsolti:

Mindenképp Ricsi. Zsolti vicces és jó fej, jó pasinak képzeltem el, de Ricsi nálam a favorit. Ő a kedvenc karakterem (és Kinga). Abszolút az én típusom, azokat a zenéket szereti, amiket én, ha egyetlen szereplőt választhatnék, akit megismernék, az ő lenne. Nagyon szereti Virágot a maga módján, és megvédi mind őt, mind Renit, mind minden barátját.

Edina vagy Viki:

Egyik sem. Igazából Edina szánalmasabb, egy vérbeli ri.banc, Viki pedig "menő", de tipikus patkány. (egy ismerősömre emlékeztet) Ha nagyon-nagyon kell választani, akkor talán Viki, mert ő legalább úgy-ahogy elviselte, hogy C nem őt választja, de Edina még szánalmasabbá is teszi magát.

2012. júl. 30. 17:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Totál egyetértek az előző válaszolóval, csak a Ricsi vagy Zsoltis kérdésnél nem. Igen szerintem is tök jó, hogy ahogy megvédi Virágot meg minden, de én valahogy Zsoltit bírom jobban. Az összes kötetnél könnyeztem a röhögéstől Zsolti poénjai miatt..szóval őt bírom jobban..:) De a másik két kérdésnél egyetértek.:)
2012. júl. 30. 17:24
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Cortez. Egyértelműen őt választanám, Arnold a 3.-résztől idegesített. Szemét volt, és megpróbálta Renátát irányítani.

Zsolti. Ricsit is kedvelem, de Zsolti humorán nagyon jókat nevettem, és tetszett, amit Mádayval csinált. :DD

És Viki. Egyik csajt sem kedveltem, de Edina az aki legjobban idegesített. Undorító lány.

2012. júl. 31. 09:21
 4/16 anonim válasza:
25%

1. Arnold

Indoklás: Cortez elég jellegtelen szereplő, nem igazán megfogó a személyisége, ez pedig idegesít. Arnold sokkal közelebb áll a szívemhez és az sem érdekel, hogy megbántotta Renit, mert a csajszi sem a szívem csücske.

2. Ricsi

Indoklás: ő a kedvenc szereplőm már az első kötet óta. Szerintem ez nem is igényel bővebb kifejtést :)

3. Viki

Indoklás: vagány leányzó, de érzek benne valami törékenységet, amit tudom, rosszul mutat ki, de ez sokkal emberibbé és megfoghatóbbá teszi számomra, mint a (Cortezhez hasonlóan) "semmilyen" Edinát. Ő csak egy szimpla negatív szereplő, Vikiben viszont van valami. Nem is tudom...

2012. júl. 31. 12:06
 5/16 anonim ***** válasza:
69%

1: Cortez <3

Nem értem, hogy nevezhette az előttem lévő jellegtelennek! Indoklás Cortez mellett: Én is egyetértek Ricsivel. Arnold úgyirányította Renit, hogy Arnoldnak legyen jó, Cortez viszont mindig mindent úgy rendezett, hogy az a lehető legjobb legyen Reninek. Másrészt Cortezt a 6. ban ismerjük meg, hogy igazándiból egy szerető, önfeláldozó srác.

2.: NEEEM! Nem tudok, és nem is akarok választani! Na jó, talán Ricsi!

Ricsi a kemény srác, aki mindeg kiáll Virágért és emellett még jófej is. Zsolti viszont vicces, de a pólós eset mutatja, hogy mennyire tud ő is szeretni.

3: Edina

De csak azért mert őmiatta kevesebbet sírt Reni. :)

2012. júl. 31. 17:27
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszii.

Egyértelműen Cortez, igaza volt valamelyik válaszolónak, őt tényleg csak a 6-ban ismerjük meg belülről. Ráadásul ő nem olyan önző, mint Arnold, akit már régóta utálok. Talán az is közrejátszik a döntésemben, hogy helyes. De nekem az is tetszik, hogy van humora, de nem használja olyan (néha)undorító poénokra, mint Zsolti és komoly a korához képest. Szerintem ez azért van, mert a szülei magára hagyták valamennyire.

Ricsi. Nem tudom annyira megindokolni, mert tényleg Zsolti a viccesebb, de Ricsi olyan édes, ahogy védi Virágot. Meg azért őt sem kell félteni, ha humorról van szó.

Na itt annyira nem tudok "egyénien" dönteni, mert tényleg Edina miatt sírt kevesebbet Reni, viszont így külsőre nekem inkább a punk tetszik, mint a csinos stílus.

2012. aug. 1. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

1. Egyértelműen Cortez. Akárhogy magyarázza Arnold, egyértelmű, hogy úgy irányítja Rent, hogy neki legyen jó, és igen, Cortez ellen fordítja. Ezzel szemben Cortez meg sem említi Arnoldot. Az elején még bírtam, a negyedik részben nagyon-nagyon sajnáltam, de amióta elment, kiborító a viselkedése.

2. Ricsi. Nagyon jó fej Zsolti, nagyon bírom, de Ricsi aranyosabb :) Virággal, ahogy védi és szereti, Ren mellett is kiáll. Persze az utóbbi Zsoltira is jellemző, de egyébként Ricsi a kedvencem.

3. Edina. Igen, néha kiborító a viselkedése, és nem tudja elfogadni a tényt, hogy Cortez Renivel jár. De nem annyira bunkó, mint Viki. És az olyan típusú ember, mint az utóbbi, egyszerűen szánalmas. Menő? Jó. De attól még nem kell bunkónak lenni. Edinát sem szeretem, de nem olyan aljas, mint Viki.

2012. aug. 2. 13:02
 8/16 anonim ***** válasza:
55%

Hagyjátok már Arnoldot!!!

Szerintem nagy egyéniség, jófej.

Nem tehet róla, hogy olyan lányba szeret bele, aki végig sokkal menőbb nála. Reni végig úgy gondolta Edina vagy Viki mellett nem tud labdába rúgni, Arnold meg úgy, hogy Cortez mellett. 2 évig azt hallgatta, hogy Reni rajong Cortezért.

Ő nem ismeri igazából Cortezt, ahogy Reni sem, csak azt látja, hogy Reni sír miatta, mert neki ultramenő csaja van, stb... Persze követ el hibákat, próbálja egymás ellen állítani őket, de mert félti Renit is, ugye mert nem tudja milyen Cortez.

Renit vigasztalták, mikor Cortez összejön Vikivel, Arnoldot senki. Persze nem mondom, hogy nem így kellene lennie, bírom Cortezt is, ők összeillenek, csk akkor ne szidja mindenki Arnoldot.

Egyébként Ricsit és, Zsoltit is bírom,

Edina és Viki: Vikit kicsit jobban utálom, mert szerintem Edina már annyira hülye, hogy sajnálom:)

2012. aug. 16. 10:53
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Eléőző vagyok, javítok: 2. mondat: nem tehet róla , hogy olyan lányba szeret bele, aki nála sokkal menőbb fiuért rajong.
2012. aug. 16. 10:55
 10/16 Flower021 ***** válasza:
84%
Az előzőnek teljesen igaza van. Az előző előttivel pedig teljes mértékben egyetértek.
2012. aug. 21. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!