Szent Johanna Gimi?
Figyelt kérdés
Reni és Arnold össze fognak jönni? vagy lesz köztük valami?:)2012. ápr. 7. 17:01
1/7 anonim válasza:
Nem valószínű...
Szerintem Reni nem érdemli meg Arnoldot, hozzá jó Cortez.
Arnoldhoz valami sokkal értelmesebb és jobb lány illene.
Amúgy pont emiatt rühellem ezt a könyvet... :)
2/7 anonim válasza:
Eddig nem jöttek össze, de szerintem nem is fognak. ( már olvastam a 6.-ik részt)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.:D
én most olvastam ki a 3.részt eléggé meglepett Cortez és Reni csókja meg minden..aztán h arnold elmegy egy másik iskolába..konkrétan elsírtam magam:D:D:D::D:D:D
2012. ápr. 8. 21:24
4/7 anonim válasza:
Nem jönnek össze, de ennek örülök, mert Arnoldot eléggé rühellem :( De én is sírtam amikor írta, hogy el fog menni (amikor elment, akkor viszont nem :))
5/7 anonim válasza:
Én szerintem örömömben sirtam akkor :)
Amugy mindegyik kötete egyre jobb, gondolom most is azt mondod h jó , de akkor még nem olvastál semmit ;)
5-6-7 nagyon jók , már várom a 8-at ...
az a jó mellesleg , h egyre érettebbek , és sok olyan problémát olvashatunk, ami velünk is megtörténhet, nem,???
6/7 anonim válasza:
Összejönni nem fognak, de... Inkább olvasd el!
7/7 anonim válasza:
Nem jönnek össze. Az a válaszoló (2.válaszoló) aki elvileg olvasta 6. könyvet az kamuzik :D Az 5.-ből már tudnia kéne hogy nem jönnek össze, nem hogy eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!