Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna Gimiből...

A Szent Johanna Gimiből Cortez vagy Arnold? Ricsi vagy Zsolti? Edina vagy Viki? INDOKOLJATOK LÉGYSZI!

Figyelt kérdés
Ezeket úgy kérdezem, hogy elolvastam mind a hat kötetet, tehát tudom, hogy Arnold elment, stb. De eléggé utálom most, azért, ahogyan megbántotta Renit.

2012. júl. 30. 16:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

1. Cortez

Arnoldot már amúgy is utáltam az elejétől idegesített, a 4.-ben pedig már sejtettem, hogy irányítja Renit. Cortez pedig rendes Renivel, pl elment vele a várba sétálni, nem piszkálta a Snoopy-s pulcsik miatt, elviselte a zenei ízlését, IMÁDOM!

2.Ricsi. Mert ő a kedvencem. Erre most jöttem rá. Egyszerűen mióta Virággal együtt vannak nagyon bírom. Persze Zsoltit is, de őt nem annyira... :)

3.Edina. Ha valamelyikükkel le kéne számolnom inkább Edina lenne a választásom. Amúgy Vikit gyűlölöm, őt meg már csak sajnálom...

2012. aug. 22. 08:26
 12/16 anonim ***** válasza:

1.Cortez.Nekem mindig is ő tetszett jobban.Arnold is tud jó fej lenni meg ő okos meg minden,de nekem az 1.résztől Cortez jön be jobban :) Én is sokat gondolkoztam azon,hogy Renit mindenki vigasztalja,amikor Cortez miatt sírt (Kinga,Virág,Arnold,a szülei és kicsit a fiúk is pl:Zsolti,Ricsi,Dave...stb),de Arnoldot senki sem amikor Reni összejött Cortezzel :( <3

2.Én nem tudok dönteni.Zsoltit imádom a humora miatt és a jófejsége miatt is,de ő is tud romantikus és aranyos lenni.-Ricsit pedig azért bírom,mert neki is jó humora van ,de ő is olyan aranyos amikor megvédi Renit meg Virágot :)

3.Én Vikit mindig is gyűlöltem és Edinát is...de ha választani kellene akk inkább Edina.Őt még azért ki is bírnám,ha az osztálytársam lenne vagy évfolyamtársam,de Vikit nem :P

2012. szept. 27. 21:57
 13/16 Csengii ***** válasza:

Cortez: Mert ha Reni sírt és tudta mi a baja,akkor segített neki döntést hozni meg ilyesmi. Arnold azért nem mert Cortez ellen fordította Renit.

Ricsi v. Zsolti: Mind2 mert Zsolti vicces és Ricsi is.

Viki v. Edina: Talán Viki mert csak egyszer állt neki Reninek Edina meg direkt úgy beszél róla mint egy..Nah szóval..És mintha Cortez vele járna..

2012. dec. 6. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Cortez!:) Arnoldot is szeretem, mert nagyon jó szereplő, de néha elképesztően el van szállva magától. Cortez szarkazmusa pedig amúgy is mindent visz :D

Ricsi és Zsolti között nem tudok dönteni:D

Egyértelműen Edina. Ő mindent elkeseredettségből tesz, és kicsit butaságból is. Viki ezzel szemben alapjáraton is nagyon paraszt.

2014. nov. 26. 11:29
 15/16 pufoka8 ***** válasza:

1. Arnold

Az első négy kötetben normális és kedves karakter volt. Jól tette, hogy védte Corteztől. Nem volt honnan tudja milyen igazából Cortez. És miért nem Cortezke, mert túl sablonos és "tökéletes". Emberi karaktereket szeretek, nem GaryStukat.

2. Ricsi

Nehéz dönteni a két srác közül, de egy ponttal nyert Ricsi. Ő jobb barát, mint Zsolti. Itt utalok arra, hogyan gondol Virágra és hogy megvédené mindentől. Zsolti egy nőcsábász nem az a tiszta hűséges pasi.

3. Edina

A nyolcadik kötetben átgondoltam mit miért tett. Ő csak egy fiút, szeretett és ő legalább harcolt érte, nem mint Reni. Csak ő sajátos és ribis módon tette. Viki csak a konfliktusok miatt volt benne a képben és fölösleges karakter.

2016. dec. 4. 14:20
 16/16 hoon1 válasza:

egyértelműen Arnold. Corte hülye és bunkó. elvileg Reni okos de én nem látom annak.Egyre butább lesz. jó Arnoldnak is voltak hibái de azt azért csinálta hogy megvédje renit az "elhülyüléstől". Nem értem a többi embert hogy miért szeretik ennyire Cortezt de szerintem itt is ugyan az van mint reninél, nem látják a jót. szerintem arnold jófej én szeretem.

Ricsi és Zsolti? hát mindkettőt szeretem

Vikit kicsi jobban utálom. Mondjuk hülye mondkettő.

viki azt hiszi magáról hogy menő de szerintem nagyon ciki

(egyszóval utálom Cortezt)

2017. máj. 8. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.