Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Más is unja a Szent Johanna...

Más is unja a Szent Johanna gimis kérdéseket, vagy csak én?

Figyelt kérdés
Lassan az egész könyvek témakör ebből áll, és kissé unalmas, hogy ennyire felfújják a tizenévesek. Létezik millió más, sokkal jobb könyv is ennél, csak körül kell nézni.

2012. aug. 2. 16:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a lényeg, hogy olvasnak. :) És nem zavarnak a kérdések, mert ez az oldal pont arra való, hogy feltehesd őket.
2012. aug. 2. 18:36
 2/20 anonim ***** válasza:
43%
Én imádom az SzJG-t,és nem teszek fel hülye kérdéseket, de légyszíves ne mondj rosszat az SzJG-ről. Végülis azért van az oldal, hogy kérdéseket tegyenek fel, te meg úgyis átlapozhatod, nem kell elolvasni! :)
2012. aug. 2. 18:44
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Pontosan,az tesz fel itt mindenki olyan kérdést,amit csak akar. Bár az már egy kicsit tényleg idegesítő,hogy pl. 4-5 helyen majdnem szóról szóra ugyanaz a kérdés
2012. aug. 2. 19:21
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

"Létezik millió más, sokkal jobb könyv is ennél, csak körül kell nézni."

Szerintem nem kellene megmondanod, hogy mi a jó könyv. Én például soha nem olvastam a Szent Johanna Gimit, de addig nem is mondok róla véleményt. És ha nem tetszene, akkor se idegesíteném magam azon, hogy másnak meg igen. Különbözőek vagyunk és a jó könyv fogalma relatív. Ami neked tetszik, az lehet, hogy engem untat.

Abban viszont igazad van, hogy sokan képtelenek használni a keresőt, és kiírják újra ugyanazt a kérdést.

2012. aug. 2. 19:25
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem is akarom megmondani, mi a jó könyv. Bocs, ha valaki így érti. Persze, kinek mi a jó. Csak tényleg, a könyv témában azért szeretek szétnézegetni, mert érdekel a téma, csak éppen a 10 kérdésből 8 szjg. Ráadásul ma valaki szépirodalmi könyveket keresett, erre beírták a szjg-t...
2012. aug. 2. 19:29
 6/20 rajcziz ***** válasza:
100%
Engem csak az zavar, hogy ugyanazt a kérdést teszik fel sokszor, illetve ha olyan kérdést tesznek fel, ami egy rajongói oldalra illene leginkább.
2012. aug. 2. 20:23
 7/20 anonim ***** válasza:
58%

Engem speciel zavar. Főleg, hogy minden 5. kérdés az, hogy "Nincs meg valakinek a szentjohannagimi xedik része?". Én értem, hogy mindenki nagyon szeretné megkapni, de könyörgöm ne itt írogassák! Ha összesen 3-4-szer kinnvan az úgy oké, de minden nap legalább 2 ilyen kérdést találok. Persze vannak érdekesek is, amik valóban a történetről szólnak.

Én sosem szerettem semmit, ami felkapott, számomra a SZJG is csak egy buta tinikönyv, aminek a rózsaszín világából ideje lenne kilépnünk. Mégis ki lesz a mai világban úgy menő, hogy nem totálrészegen nyomul valamelyik bulin? Vagy mikor szeret bele egy amerikai, legtökéletesebb tinisrác egy egyszerű, átlag alatti csajba, mint Reni? Vagy mióta a tizenévesek legmenőbb szórakozása a palacsintázás? Persze ez ezért csak egy regény. Egy mese, de akár példamutatás is lehetne, hogy igen, így is működhet. De nem működik. Engem idegesítenek a nem realisztikus dolgok, így a SZJG is. Amint Arnold elment, úgy döntöttem nem olvasom tovább, mert kinőttem a szereplőket.

2012. aug. 3. 03:07
 8/20 anonim ***** válasza:
68%
Kicsit. szeretem, de állandóan ugyanazokat a kérdéseket teszik fel... fú de tele van a tököm ettől.
2012. aug. 3. 08:30
 9/20 anonim ***** válasza:
75%

"Nem is akarom megmondani, mi a jó könyv. Bocs, ha valaki így érti. Persze, kinek mi a jó. Csak tényleg, a könyv témában azért szeretek szétnézegetni, mert érdekel a téma, csak éppen a 10 kérdésből 8 szjg. Ráadásul ma valaki szépirodalmi könyveket keresett, erre beírták a szjg-t...

"

Azt a kérdést én is megtaláltam, és meg is mondtam a véleményemet. Én rettentően a SZJG-s kérdéseket. Legyen egy nagy SZJG-s kérdés, és tegyék fel oda a kérdéseiket azon belül, mint van a "Bakik a Harry Potterben". Ott is kérdésen belül kérdeznek, és nem vonulnak ki teleszórni a Könyvek kategóriát. (Én amúgy HP-fan vagyok. :P)

Igen, engem zavarnak a SZJG-s kérdések. Azért járok ebbe a kategóriába, hogy segítsek másoknak könyvet találni, gyakran ajánlok is, de már tele lenne a tököm, ha lenne Cortezzel. Komolyan.

2012. aug. 3. 11:12
 10/20 Everya ***** válasza:
100%

7. kommentelő!

A rózsaszínfelhősről csak annyit: A legtöbb tini pont azért olvassa az ilyen könyveket, mert valóságban nincs ilyen. Hisz, ha lenni, ki akarna a könyvek lapjai mögé menekülni a valóságtól, ha egyszer az ugyanolyan? A könyvek leginkább azért vannak, hogy át tudjunk élni (még, ha csak a fejünkben is) olyan dolgokat, amik nem történhetnek meg a valóságban, vagy csak nagyon mini esély van rá.

Egyébként, de tényleg néha már idegesítő, hogy mindenhova azt írják (bár én is nagyon szeretem) de akkor, ahogy írták előttem: nem kell elolvasni :)

2012. aug. 6. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!