Mi a véleményed a Rukkola könyvcserélős oldalról? Ki cserélt ott már könyvet?
Eddig nyolc lezárt rukkom van, hat meg függőben.A lezártból négy kiemelt, mondjuk a pontokat nem kaptam meg érte, mert akkor raktam fel, amikor még nem volt kiemelt.
Nyolcat happoltam eddig, ebből két kiemelt, A burok (amit szerintem nem fogok visszarakni, mert már az idők kezdete óta vágytam rá =D), a másik a Csillagpor, ezt lehet, hogy visszatöltöm, mert tulajdonképpen csak kíváncsiságból happoltam, nehezen is haladok vele, még nagyon-nagyon az elején tartok. Most megyek nyaralni, megpróbálok vele végezni, de szerintem ezt re-rukkolni fogom, mert nem fűz semmi olyan érzelmi szál hozzá, mint A burokhoz. Aztán meglátjuk =D
Kedves Éva! Szerintem a másik kérdésnél is megkaptad már a választ. :)
Szerintem tobábbra is nagyon hasznos a rukkola,eddig kaptam 30 könyvet,postára fizettem 7000 Ft-ot. Ezen az áron könyvesboltban 2 könyvet kaptam volna.
Én eddig minden olvasott könyvet visszatettem, nem is hagytak bennem igazán mély nyomot,és a pontokért is megérte. :)
Kedves Éva!
Nem lehet, hogy azért utasították el a személyes találkozót, mert az ország másik végében laknak vagy napközben dolgoznak és nem volt nekik jó az időpont? Az oldal szabályaiban benne van, hogy a rukkoló állja a postaköltséget, cserébe te is kaphattál volna ingyen könyvet. Nem szabad elfelejteni, hogy nem mindenki budapesti/miskolci/pécsi, és nem lustaságból nem tudnak személyesen találkozni. És ha valakinek csak úgy oda akarod adni a könyvet, ahhoz nem kell Rukkola. Egyébként nagyon könnyen érthetőek a szabályok. Azért happolás, mert "elhappolják" mások elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!