Mi a véleményed a Rukkola könyvcserélős oldalról? Ki cserélt ott már könyvet?
Azzal vitatkoznék, hogy a kutya sem keresi...
Felraktam én olyat is, hogy le sem tudom írni a címét, olyan hosszú, valami evolúcióelméletes okosság, ami a címe alapján akkor érdekesnek tűnt amikor megvettem, de sosem olvastam végül.
Na ezt másnap happolták. Ezek szerint én csupa kutyába botlom :)
Egyébként
régi Asimov regények nem jelentenek semmit, de sok fantáziakönyvön felnőtt mai férfi pillanatok alatt leca
szóval folyt.:
Egyébként a régi Asimov regények sokaknak nem jelentenek semmit, de sok fantáziakönyvön felnőtt mai férfi pillanatok alatt lecsap rá, ha megjön az automata email a rukkolásáról. És még sok ilyen van.
Ne ítéljük már meg, hogy mire van szükség és mire nincs.
Aki jól akar járni, az különben is rájön, hogy mit, milyen témát kell rukkolnia ahhoz, hogy happhoz jusson.
Illetve olyan ez az oldal, mint egy antikvárium; érdemes lenne belelátni a napi keresésbe, hogy mikre keresnek rá. Az egy dolog, hogy vérbeöltözöttanna meg szürke50árnyalata...Vannak ezeknél ritkább és értékesebb, speciálisabb könyvek is, és mindegyiknek eljön az ideje, hogy új gazdára találjon.
én lennék az, aki happolta az 1Q84-et. Most kicsit csalódtam a rukkoldában:( Ugyanis tőlem már 3 könyvet happoltak el (ebből kettő elég nehéz), és a 3 ember az ország 3 végében él. Szóval kidobhatok egy rakás pénzt postázásra.
ezalatt ráadásul az 1Q84 tulajdonosa visszavonta a rukkolást, tehát ez sem jött össze. Egy másik könyv tulajdonosa pedig napok óta b*szik visszaírni. Mondanám, hogy biztos nincsen gépközelben, de a rukkola szerint ma is bejelentkezett, szóval... ez nekem rohadtul antipatikus:(( Főleg az, hogy happolok egy könyvet, erre a tulajdonosa visszavonja a rukkolást. Meggondolta magát, vagy valami, én megértem. De akkor miért nem előtte gondolja át?:( Szóval...
Én is vontam már vissza, de előtte megbeszéltem a rukkolóval, hogy miért. szerintem azért illik szólni, mielőtt visszavonsz valamit, kivéve, ha mondjuk két hete vársz már az e-mailre, hogy a rukkoló visszaírjon, hogy feladta vagy találkozzatok vagy más.
1Q84. Embere válogatja, de szerintem nem fogod rerukkolni. ;) (Ezt úgy értem, hogy nagyon fog tetszeni.)
Én eddig 20 könyvet postáztam el másoknak. Mindet megkaptam, amit idáig happoltam köztük A szürke ötven árnyalatát (jelenleg ez a legkeresettebb könyv az oldalon, nem is értem hogy tudtam olyan gyors lenni :D).
Igaz hogy van rendesen posta ktsg, de ha megvenném azokat a könyveket amiket idáig kaptam, többszörösét kellett volna elköltenem.Szóval az én tapasztalataim idáig csak pozitívak. :)
Szerintem nagyon hasznos oldal,főleg,ha amúgy is költenél könyvekre. Én személy szerint sajnálok 3000 Ft-ot egy könyvre,így gondolom ha sok lesz a postaköltség,szívom majd a fogam,de közben meg kapom sorra a könyveket,szóval kiegyenlítődik. Én a nem kiemelt könyvek között is találok kincseket,nekem ezzel nincsen baj.
Amit egyesek csinálnak viszont,az tényleg gáz,nem értem,hogy minek tesznek fel valamit,ha nem akarják elküldeni. Nekem is van több mint fél kilós könyvem,de előtte lemértem,és mérlegeltem,hogy nekem nem éri meg feltenni,hát nem tettem.
Még nem forrt ki az oldal,de nekem szimpatikusak mind a készítők,mind a közösség. Úgyhogy egészében pozitív a véleményem. :)
biztos, hogy lesz ilyen. van olyan könyv, amit előre azzal a szándékkal happolok, hogy majd olvasás után visszateszem. de azért vannak kivételek:D Mondjuk a Gyűrűk Urát biztosan nem fogom visszatenni, mert beleszerettem teljesen:D
De csináltam már olyat például, hogy egy kiemelt könyvet megvettem libriben 490 Ft-ért, mert épp akciós volt. Ráadásul még postáznom sem kell:D És ugye azért 10 pont jár összesen:D azt hiszem, ez a kezdeti megszállottságxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!