Mi a véleményed a Rukkola könyvcserélős oldalról? Ki cserélt ott már könyvet?
Vannak ám nagyon jó könyvek is, a sz-rokat meg úgyse viszi el senki, majd rájönnek az emberek :))
Én már szereztemefgy tim burton könyvet, a harcosok klubját, egy merle könyvet, a zabhegyezőt és rengeteg régi könyvemet el is vitték. szóval imádom :))
Szerintem tök jó az oldal, maga az ötlet. Tíz könyvet feltöltöttem, elküldtem egy Shivert meg egy Lingert eddig, jövő héten fogom a Boszorka fényét, a Mentsük meg Júliát és a Crescendo-t küldeni. Eddig csak A burok c. könyvet tudtam happolni.
Az volt a rossz, hogy happoltam A burok-ot, és közben lemaradtam egy csomó más könyről, míg ugye a két függőben lévő rukkolásom tartott. Tegnap megjött mindkettőről a visszaigazolás, jöttek a pontok meg minden, és lett három happolásom, de most, hogy tudnék, nagyon lankadt az engem érdeklő könyvek rukkolása. (Ma csak kettő volt, mind a kettőről csak pár perccel maradtam le - nagyon bosszantó... =/) Őszintén, attól tartok, hogy nem is lesz igazán már olyan, ami érdekelne (zömében kielemeltek, de azért van egy-kettő, ami nem az).
Ezek a kis füzetkék meg tankönyvek csak azért zavarnak, mert nincsenek külön kategóriába rakva, és elveszik köztük az, ami érdekelne. Szerintem külön kéne kezelni legalább négy kategóriát: a füzeteket/magazinokat, tankönyveket, régebbi könyveket, újabb könyveket.
De tekintve, hogy még csak egy hetes az oldal, még bármi kisülhet belőle. Szerintem most megint egy hétig lankadni fog a lelkesedés, aztán megint jönnek új rukkolások. Úgy vélem, hogy ilyen hullámvölgyes lesz az egész, de nagyon remélem, hogy végre raknak fel már valami jó könyvet mielőbb, mert elég bosszantó, hogy van három happ-lehetőségem, de semmire nem tudom felhasználni =D
Nekem meg épp az a problémám, hogy tudnék mit happolni, csíkos és pöttyös könyvek, de nincs lehetőségem.
Meg nekem örökbe kénének azok a könyvek, szóval nem akarom azokat re-rukkolni. Itthon nekem nincs is olyan, ami új és felraknám. Az "új" könyveim is régi kiadások. De ha meglenne a Wings vagy a Graceling, azokat feltölteném, mert sokan szeretik, de nekem nem tetszettek.
Azzal viszont egyetértek, hogy még így is kevés van, ami érdekelne. Fantasyt például nem, vagy alig láttam. Ha lesz feltöltve, azokat is én fogom feltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!