Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményed a Rukkola...

Mi a véleményed a Rukkola könyvcserélős oldalról? Ki cserélt ott már könyvet?

Figyelt kérdés
Titeket nem zavar az a sok Romana, Julia, Tanga szerelmesfüzet és a régi tankönyvek feltöltése?

2012. júl. 17. 18:18
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
100%

Engem egyáltalán nem zavar, hisz van aki gyűjtő és mondjuk pont egy Romana rész hiányzik neki. Nekem ugyan nem kellenek, de van akinek igen.

A tankönyvekkel kapcsolatban csak annyit, hogy így sokat lehet spórolni a sulin!!!

A fejlesztők már dolgoznak a tematikus keresőn én úgy tudom. De még csak egy hetes az oldal. Minden alakul még.

De szerintem szuper!

2012. júl. 19. 18:59
 12/35 A kérdező kommentje:
Ez lesz az utolsó tankönyves hozzászólásom. Azokkal nincs is baj, amiket még mostanában is használnak.
2012. júl. 19. 19:49
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Örülök hogy létrehozták.

Pár éve indult egy hasonló, csak ott el kell "veszíteni" a könyvet.

2012. júl. 20. 00:58
 14/35 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeret olvasni és nem tud/akar súlyos ezreket kifizetni 1-1 őt érdeklő könyvért.

Az oldal célja, hogy ingyen könyvet kaphatsz másoktól! Új magyar kezdeményezés, ha most regisztrálsz, máris kapsz 2 ajándék pontot. Ha feltöltesz ezután 3 eladandó könyvet, akkor 1-1 pontot kapsz értük, az már 5 pont, és azért rögtön választhatsz egy könyvet ingyen.

Én már kaptam egy könyvet a regisztrációmat követő 2.! napon, 2 másik pedig úton van, cserébe pedig egyet "adtam el". :-)

Feltétel: ha Te "eladsz" 1 darab könyvet, 3 másikat választhatsz ingyen. Itt nincs pénzmozgás, annyi van csak a dologban, hogy mindig az eladó állja a könyv eljuttatásának költségét (akár személyesen, akár postán), de még így is megéri, mert 3 másik, akár bestseller könyvet kapsz ingyen, amit Te szeretnél. :-)

rukkolás = feltöltés

happolás = vásárlás

Jó szórakozást mindenkinek!

2012. júl. 24. 10:47
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Én már 20 átpasszoláson túl vagyok, 4 könyvet megkaptam, 1 úton van.

A bestsellerek is felkerülnek 10 másodpercre, és ha nem is én, de más nagyon örül, mert valaki mindig levadássza.

És jön az új tanévkezdet az új kötelezőkkel, nekem kifejezetten jól jön most, ki tudom használni.

2012. júl. 24. 12:06
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok. azóta már regisztráltam, és nagyon jóóóó:D

Az egyetlen, ami miatt húzom a számat, hogy a postaköltséget nekem kell állni, amennyiben én rukkoltam. De csak azért, mert elsőnek pont egy fél kilós könyvet happoltak tőlemxd de majd ha én happolok, akkor meg nekem nem kell postaköltséget fizetnem, szóval tök jó:))

Tényleg jó könyvek vannak fent, ráadásul a keresettebb könyveket is ki lehet fogni. POnt pár perce érkezett egy értesítő, hogy King A remény rabjai c. könyvéből elérhető egy darab, de sajna pont alhappolták előlem:( Igazából nem ártana 3 napig egyfolytában a gép előtt ülni, hogy kifogd a ritka példányokat:D eddig 3 nap alatt 3-ról csúsztam le:)

2012. júl. 28. 14:40
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

woow és sikerült elhappolnom egy ritka példányt:D

1Q84 Harukitól. Na, most kezdem el imádni a rukkolát:)

utolsó voltam.

2012. júl. 28. 14:45
 18/35 A kérdező kommentje:

1Q84? Micsoda mázlista vagy! :D Én nem is jelzem, hogy happolnék ilyen újabb és népszerűbb könyveket, mert úgysem tudok pont akkor a gépnél lenni, amikor pont kéne. Volt olyan, hogy reggel nyolckor kaptam mélt, hogy felkerült egy könyv, amire várok, én meg fél nyolckor megyek el itthonról, és csak délutánra érek haza. Szóval esélytelen. xD

Viszont már szereztem olyat, ami nem volt meg a helyi antikváriumban, szóval jól jártam.

2012. júl. 28. 14:49
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
dehogynem, látod, hogy neked is sikerült, pedig egyáltalán nem ülök itt egész nap:) Én is úgy gondoltam egyébként, hogy ááá, minek jelöljek be egy könyvet, amit 60-an happolnának, de aztán félretettem a kishitűségemet:) Egyébként cserébe én is fogok majd feltenni nagyon keresett könyveket (pl. emma szerelme, Szent Johanna gimi), sőt, lehet, hogy az 1Q84-et visszateszem, majd meglátjuk, mennyire tetszik:) Nem tetszik, hogy sokan csak szemetesnek használják az oldalt, csupa olyan könyveket töltenek fel, amit a kutya sem keres. Ez nem fair. Remélem, egy idő után megszűnik ez a mentalitás, mert az oldalnak csak úgy van jövője:)
2012. júl. 28. 15:05
 20/35 anonim ***** válasza:
*nekem is sikerült
2012. júl. 28. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!