Rendelt már valaki könyvet a prospero.hu oldalról?
Ellen Hopkins könyvet szeretnék rendelni, és kíváncsi vagyok kb. mennyi idő mire megjön, mennyibe kerül a posta kb., kinek milyen tapasztalata van :)
Szia!
Én eddig egyszer rendeltem innen könyvet, de sajnos nem jött össze. Azt volt kiírva, hogy jelenleg nincs raktáron, de be tudnak beszerezni. (Egyébként német nyelvű könyv.) Ha jól olvastam, elvileg 2-4 héten belül kellett volna megjönnie. Többször írtak a rendelés állásáról, hogy folyamatban van, és meg is siettették. Úgy másfél hónap múlva írtak vissza, hogy nem tudják beszerezni.:(
Én személyes átvételt választottam. Ha interneten rendelsz, akkor nem kell előleget fizetned. (Azt hiszem 30% lenne az előleg.)
Szóval ezzel a könyvvel én pórul jártam, de ettől még nyugodtan rendeld meg, remélem neked meglesz a könyv.:)
Én rendeltem, nagyon megbízható, megjött a könyv rendben volt minden! :-)
Hogy mennyi idő alatt jön meg, az attól függ, hogy van-e raktáron, ha van, nagyon rövid idő, ha nincs, akkor pár hét max. De ilyen gyakori könyv szerintem biztos van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!