A SzJG-ben melyik a kedvenc szereplőtök és miért?
Dave *-* Imádom,ahogy folyton a neten lóg,és fontoskodni akar :D meg,hogy szmokingban jár :$
Na meg,Cortezt az elején nem kedveltem,de most igazán megszerettem őt is. :)
Hát én Renit kedvelem nagyon. Szerintem azért mert bizonyos szempontból át tudom érezni, hogy milyen az, ha az embernek egész általánosban nincsenek barátai, mert nekem se voltak. És engem is sokszor csúfoltak strébernek. Meg úgy Reni egész stílusa tetszik. A másik kedvencem meg Virág, ugyancsak a stílusa miatt, igazából nem gondoltam volna, hogy valaha is csipni fogok egy emóst :-D Meg sokszor jókat derülök Virág bambaságán, meg sok hülyeséget csinál. Smiley, meg hallgatás 3 hónapig, és az a Pete Wentz mánia... no comment.
Bocsi a regényért. ;)
Ricsi ..
Riocsiforever *-*
AMugy meg megmagyarázhatatlan :)
Kinga, mert imádom, hogy szavakkal befolyásolja az embereket. Imádom, hogy mindenki tiszteli. Szeretem, hogy olyan diplomatikusan tud beszélni, hogy megvan a tekintélye, hogy küzd és nyer.. És jó, hogy tartotta Reniben a lelket.. :)
Cortez, mert gyengéd, menő, jófej.. :D Mindenét imádom.. Team Cortez.. :3 <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!