1/8 anonim válasza:
Hmm. Talán a harmadikban amikor Cortez először megcsókolja Renit, amikor azt hiszem az ötödikben Arnold is megcsókolja Renit, na meg a hatodikban, mikor Cortez kiáll az ablakba,és mindenki előtt szerelmet vall Reninek :)) Amúgy a SZJG-ben nincs rossz rész, szóval mind a hat könyv mind az összes oldalát imádom. :)))
2/8 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretem!Iszonyat jó könyv :D amm a Reni+Arnold csók 4.ben van :P
2012. máj. 24. 21:41
3/8 valaki112 válasza:
Nekem a 4. könyv a kedvencem. Nem tudom, valahogy ezt élveztem a legjobban, ennek a kötetnek az olvasása jelentette a legtöbb izgalmat számomra. Egyébként szerintem mindegyik része jó. :)
4/8 anonim válasza:
nekem is a 4. rész a kedvencem. nem tudom miért, de az áll legközelebb hozzám :)
5/8 anonim válasza:
NEKEM A 4, AZ 5 ÉS A 6 A KEDVENCEM DE AZ ÖSSZESET IMÁDOM
6/8 Danus válasza:
nekem egyik kedvencem mikor Reni egy kicsit végre nem úgy néz Cortezre h két szívecske van a szemébe hanem kimondja végre a véleményét ,,most jött el az a pillanat hogy te menj a francba!!"nem mint ha nem drukkolnék nekik de Reninek is a talpára kene állnia valamikor
XD
7/8 anonim válasza:
Kedves Danus, az már megtörtént...
De egyébként nekem az összes a kedvencem, valszeg a 7. és 8. is az lesz... Ha konkrétan választanom kéne, az a 6. lenne, mert Reni végre boldog, magabiztosabb lett, és végre minden a helyére került...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!