A Szent Johanna gimi tényleg jó?
Mindenki erről áradozik, de nem is tudom... ennyire jó lenne? Ha valamit ennyire dicsőítenek akkor szokott az lenni, h tök gáz...
Valaki tudna írni egy rövid műfaji összefoglalót? A történet ne legyen benne, csak hogy miért is olyan jó, stílusa, humoros, szarkasztikus... ilyesmik, ha vannak.
MI az, hogy jó?
Komolyan a világ legjobb könyve!
A testvérem imád olvasni és elkezdte, én be kell valljam utálok (utáltam), de ki tudja miért belekezdtem. Egyszerűen nem tudtam letenni!
A suliba is bevittem, minden szünetben azt bújtam!
Persze az osztálytársaim hülyének néztek, meg minden, de nem tudott érdekelni, imádtam, imádom! Aztán valami csoda folytán az egyik osztálytársam elkezdte olvasni, majd a többi is, végül minden lány, sőt még egy fiú is, olyanok, akikről sosem gondoltam volna!
Azóta imádok olvasni! Bár olyan jó könyvet, mint az, sosem találtam, mindig is hálás leszek a testvéremnek és az írónőnek!
U.I.: Tudom hogy nem ilyen választ vártál, de ettől talán kedvet kapsz! Bocsi! :)
19:43-as: dettó, de néha jól jön egy kis felüdülés :D
19:10-es: pont ilyesmik szoktak megfogni egy könyvben ^_^
mindenki másnak is nagyon köszönöm a válaszokat, tényleg jónak tűnik :D az író stílusa azért volt nekem fontos, mert nem bírok abbahagyni semmit, amit elkezdtem, de nem szeretek csak azért elolvasni egy könyvet, h tudjam, mi fog történni... pl elkezdtem az éjszaka házát, és az ilyen volt :// ...
Az igazi könyveket az ember többször is szívesen elolvassa, nem csak nyugtázza, h hát ez történt, már ezt is tudom, kész vége... :/
Szia!
Lehet, hogy ciki, de nekem 43 évesen is hatalmas élményt jelentett az elolvasása :-)
Igaz, más szemmel néztem-olvastam, mint a lányom.
Már várom a folytatást!
Ne hagyd ki! Jó karakterek, jó események. Megéri a ráfordított időt 100-szorosan is!
Miss 15 éves komoly lány!
Ez a könyv pont a te korosztályodnak íródott. Főleg ha ilyen megjegyzéseid vannak, akkor te biztos elég komoly vagy.
Hogy miért is jó?! Ezt nehezen tudom kifejteni Neked, kedves kérdező röviden, tömören, mert mindenkinem más a látásmódja, mindenkinek megvan a kedvence.
Én azért kezdtem bele, mert a csapból is ez folyt.. bevallom, hogy hasonló hozzáállással vágtam bele az első kötetbe, hogy mi lehet ebben ennyire jó?! Most végeztem a középiskolában, és így persze, hogy furcsának tűnt, hogy "gyerekes" könyvet olvasok, de nem. Sőt.. újból átéltem a középiskolás éveket, belecsöppentem egy tök jó társaságba, átélhettem mindent újból. Humoros, vicces, a stílusa elmondhatatlanul jó; a nyelvezete könnyű, mindenki megérti.. és még a 76 éves nagymamám is imádja! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!