Ki a kedvenc fiú és lány szereplőtök a Szent Johanna gimi c. könyvből? És miért?
Fiuk kozul egyertelmuen Arnold. Imadom a humorat, meg hogy mennyire okos, es emelett tok laza. :)
Lanyok kozul Virag, annyira kis butus, tok vicces. :D
Bar en meg csak az elso reszt olvastam.
Aki még nem olvasta az összes részt, az nem olvassa el amit írtam!!!
Igazából, nekem nincs kedvencem, mert mindegyiket másért szeretem. Renit, mert őt ismerem ugye a legjobban, meg olyan különc. Virágot, mert nagyon vicces és tök ari :D Kingát, azért, mert kb. mindig ő tartja életben Renit és igaz, h pszhopata egy kcsit, de sztem rohadt nagy arc :D A fiúk közül Cortez alap, mert olyan cukí amikor féltékeny, meg sztem eez egyértelmű. Ricsi rohadt jó fej, imádom őket eggyütt Virággal.
Zsolti nagyon humoros, és a párosuk kingával igazán mulattató :D De egyépként az összes szeereplőt szeretem. :D
am febr. 28-án jön ki a 6. rész ha valakit érdekel és már van borítója is :DD
Fiú: Arnold, szerintem nem kell magyarázni.. :)
Lány: Kinga, tetszik, hogy ilyen magabiztos, és kemény.
Reni, mert azonosulni tudok vele, hasonló a személyisége az enyémhez.
Cortez, mert szerelmes vagyok belé. :DDD na jó nem, de csak egyszerűen imádom és kész :DDDDDDD
Reni: mert sok bennünk a közös, tudok vele azonosulni
Cortez: mert imádom:)
Cortez: ezt nem kell magyarázni:)
Ricsi: annyira védi Virágot és ő is tök laza:)
Virág: mert kicsit idióta de szerethető:)
Kinga: mert parancsolgat és mindenkinek megmondja a magáét:)
Reni: ő azért nem a kedvencem mert egy kicsikét szerencsétlen, de ettől még ő is szerethető:)
Fiú: hát.. Dave és Zsolti amikor egymást szivatják
Lány: Virág mert jószívű és kicsit bugyuta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!