Ki a kedvenc fiú és lány szereplőtök a Szent Johanna gimi c. könyvből? És miért?
Fiú: Ricsi, nagyon imádom, ahogyan vigyáz a Virágra, gondoskodik róla. Én is szeretnék egy ilyen pasit magamnak, mint a Ricsi. :)
Lány: Virág, mert nagyon sötét, de annyira szerethető. :)
Lányok:
Reni: Tisztára, mint én. De komolyan! Teljesen szerencsétlen vagyok. Ha tetszik valaki csak messziről szeretem.
Kinga: Ő egy pszichopata. És akármennyire is tiltakozik, hogy nem barátok Renivel, akkor is azok.
Virág: Mert olyan butus.
Fiuk:
Cortez: Ez tuti! Szinte beleszeretem. A minap a barátnőmmel azon veszekedtünk, hogy kié Cortez.
Ricsi: Imádom a stílusát. És annyira szereti Virágot, hogy az valami imádni való.
Dave: Annyira megszeretem az utóbbi kötetekben. Iszonyatosan megszerettem.
Lány: Kinga, mert tudok vele azonosulni,
Máday, mert az ő karaktere totál jó
Fiú Zsolti. halál poén hogy miket csinál, mellesleg a mi osztályunk ugyanilyen, pont 12-en vagyunk, és többen is tudunk franciául
Ricsi: őt csak szeretem. Cortezt utálom idegesítő, és nincs rendes karaktere. MIndenre úgy reagál, ahogy ,,elvájuk" tőle
Nekem a kedvenc fiú arnold volt a 6. részig. onnantól kezdve szerintem bunkó
Most Kata és Peti a kedvencem, ekik szerintem össze fognak jönni, ja meg Jaqcues meg Flöra
köszi a válaszokat . ^^
Kata és Peti szerintem is össze fognak jönni :) ( remélem is :Đ ) :)
Ricsi és Kinga ;)
+ még talán Cortez,de csak a 6.-ban kedveltem meg,előtte elég bunkónak tűnt.
Amúgy lehet,hogy nincs "irodalmi értéke" a könyvnek,de szerintem szórakoztató és sokkal közelebb érzed magad a szereplőkhöz,mint a hasonló (amerika) tinikönyvekeben..
őször olvastam a 2. részt,az annyira nem tetszett,de végül a 3. olvasása közben,teljesen megszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!