Ki a kedvenc fiú és lány szereplőtök a Szent Johanna gimi c. könyvből? És miért?
Nekem mindenki, az osztályukból de amúgy mivel úgy konkrét az az osztál a,, kedvenc szereplőm" ezért megindokolooom
Szóval:
Cortez: én ahogy elképzelem, nagyon helyesnek látom a fejemben meg a kólái... Xd
Virág:nagyon ari szerintem, meg a beszédstílusa vagy milye az nekem nagyon tetsziiik. Meg az elején ugye emo volt, az is tetszikk
Jacques:Na jó, őt nem annyira szeretem, de pozitívum, higy imád sütni. Ez közös bennünk, ezért egy rossz szavam nem lehet rá.
Zsolti:na jó, ő Chuck Norris. Áá, imádom őt is, ha egyedül olvastam a szobámban is, rendesen dőltem a nevetéstől
a poénjain. Na, meg Máday xDD
Ricsi:áá,én ilyen barátok kérek. Látszik, hogy imádja Virágot és bármitől és bârkitől meg tudná menteni... Amúgy meg nagyon imádom a stílusát is. Ő az osztályuk kémikusa xDD
Reni:vele nagyon sok probléma volt, imádom őt is, és nagyon hasonlítunk, mert én is nyomi, ő is nyomi, én is könyvmoly vagyok, elég cikik tudnak lenni a szüleim... Egyébként nagyon örülök, hogy sikerült összejönnie Cortezzel és nem halt bele a sírásba végül...
Dave: róla elsőre az jut eszembe, higy Apple. Amúgy a kedvencem, amikor Zsoltit szivatják egymással...
Macu: ő ugyanaz mint Dave. Imádom őt is
Kinga:na jó, ő egy pszihopata, de imádom az ő meg Zsolti vitáit xD. Reni sokat köszönhet neki. Na, ez egy ökolány aki imád lovagolni, és komolyan tanultam is tőle
Gábor:róla csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jó a humora...
Robi:csak simán. ROCKER xD. Na jó, amúgy is imádom, ahogy Andrissal elvan.
Andris:hát nagyjából az mint Robinál
Arnold:na, őt mindig is utáltam, de a vége felé mâr nagyon bunkó...
Remélem, nem hagytam ki senkit, és bocsi a helyesírási hibálért,ha vannak! Na csoki, csokoládé, csokoládés piskóta!!!! 😂😂❤️❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!