Ki a kedvenc fiú és lány szereplőtök a Szent Johanna gimi c. könyvből? És miért?
Lány: Reni, mert Őt ismerem a legjobban és átérzem minden hibáját, döntését stb, Virág: mer oan nagyon édii :), Kinga: bár én lennék ilyen talpra esett :)
Fiúk: wááá ez nehéz! :) Cortez: <3 alap :), Ricsit is naon bírom, Dave: áhh naon szeretem az Apple-t ;), Zsolti: szakadok a poénjain :DD
Lány: Kinga, mert magabiztos és humoros vagy Virág, mert olyan aranyos
Fiú: Zsolti!!! (no comment)
Nehéz...:)
Na tehát:
Fiú: Ricsi-mert én is ilyen barátra vágyom (aki így védi a barátnőjét)
Cortez-alap...+ <3
Lány: Reni-mert olyan, mint én!
Virág-mert olyan cuki, és buta, hogy az már imádnivaló!! :D
Kinga-irigy vagyok...az a magabiztosság és talpraesettség!! :)
Lányok közül Kinga lehet fura de szerintem tud jó fej is lenni na meg persze Reni de ez alap
fiúk közül pedig Cortez....alap meg Peti..fura figura:D
Fiúból Arnold.Még a 4-es után is,nagyon bírtam a konfliktusait,és sajnáltam,hogy olyan keveset szerepelt.
Lányból Virág.A 4. kötettől igazán.:3
Lány:Virág,Reni <3 Virág a példaképem Renit meg naaon bírom^^
Fiú: Az összes fiúú a 12/b-ből xDD Mindegyiket bírom,még Gábort is :)
De amm..minden szerplőt naon bírok,mert nélkülük teljesen más lenne a szent johanna :) pl: Edina,Cortez,Reni...MÁDAY LOL XD
Lányok:
Virág:) nagyon aranyos
Fiúk:
(Tudom, hülyének tűnök), de nekem csak Arnold szimpatikus:)
Meg Peti.
Lány: ömm Virág. Szerintem hasonlítok rá. Öltözködésre igen. meg Kinga. tetszik a határozottsága és érettsége. szeretnék olyan lenni mint ő :)
Fiú: Ricsi<3 Mindörökké. Cortez :) olyan nem valódi,mindenki az ideálját találja benne. Azt aki tetszik neki,vagyis én őt látom benne. Na meg Zsolti és Dave <3 Zsolti humora és Dave stílusa <3 imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!