Nehéz, amikor irodalom órán idézeteket kellett befejezni és Zsolti be is fejezte az egyiket valahogy így volt:Kardos-Kinyitom az ajtót(????)repül befelé anyám.Zsolti-kinyitom az ablakot,hogy repüljön tovább.:) :) :)
2012. márc. 13. 20:10
2/44 rajcziz válasza:
Néha nem ártana verseket is olvasni, és akkor pontosan idéznél
2012. márc. 14. 14:20
3/44 anonim válasza:
Amikor Reni és Cortez "összejönnek". Meg Reni szülinapja a 6. kötetben :D
2012. márc. 14. 16:05
4/44 ilovecortez.*-* válasza:
nekem a kedvencem, mikor Kardos mondja Cortznek, hogy csukja be az ablakot, erre: kívülről vagy belülről? :D
egyébként a Cortez-Reni részeket szeretem, valamint Virág (és Ricsi) szinte minden mondatát.
hm, megmondjuk Dave fb-függő megnyilvánulásai :D
2012. márc. 14. 17:40
5/44 anonim válasza:
"-Visszajön, mert hiányozni fogok neki -szólt Zsolti, mire mindannyian felröhögtünk.
-Ja, meg a pólója. Azért visszajön -oltott tovább Macu a felsőmre mutogatva, én pedig vigyorogva fogtam a fejem.
-Ez minden? Zsolti és a pólója? -röhögtem fel őszinte jókedvvel.
-Jó, talán van még valami -mosolygott rám Dave.
-Remélem is -bólogattam.
-A gitárja is itt maradt."
2012. márc. 15. 14:39
6/44 anonim válasza:
Cortez ablakban állós jelente :D
2012. márc. 15. 17:15
7/44 anonim válasza:
Ajj ez így nehéz !!! Az egészet nagyon szeretem ! De amikor Cortez kiáll az ablakba az mindent visz ! Meg amikor Dave megpróbálja beszervezni Macunak a " dekoratív lányt akivel kegyes volt a természet " , meg a rohadt bohócos !!! ♥♥♥
2012. márc. 15. 20:11
8/44 anonim válasza:
"Haller összerakta a papírokat, aztán megköszörülte a torkát.
- Nézzük, Nagy Zsolt mit szeretne elérni az életben - olvasott bele, aztán unottan felnézett. - A buszt."
„ - Akkor lássuk, Ricsi mit szeretne elérni az életben – emelte fel a lapot, majd összeráncolt szemöldökkel nézett le rá. – Szeretném megnyalni a könyökömet – olvasta fel Haller. – Ezt hogy érted?
- Eddig nem sikerült – vonogatta a vállát Ricsi.”
2012. márc. 17. 21:54
9/44 verusmerus válasza:
Amikor Reni apukája az 5. kötet végén várja a havat :D:D:D:D:D
2012. márc. 18. 19:06
10/44 anonim válasza:
Egyértelműen Reni paddal csúszkálós jelenete,és Zsolti Was kostet das zimmer?-je.:DÉs Cortez szinte minden megnyilvánulását szeretem.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!