Szerintem inkább lányoknak írták, de itt ki van hangsúlyozva az inkább, mert fiúknak is lehet élvezetes olvasmány. Én például elsősorban a humoráért szeretem. És a humor az mindig ugyanolyan humor, akár fiú az ember, akár lány! (De mondjuk én azért nem "menőznék" ezzel a haverok előtt... :D)
2012. márc. 13. 19:25
3/36 Rentai válasza:
Neeem!Egyáltalán nem.Olvasd csak nyugodtan ez nem ciki.
2012. márc. 13. 20:20
4/36 anonim válasza:
Én spec. 30F vagyok, és tervezem, hogy beszerzem és elolvasom.
Annyi kapcsolódó kérdés van, hogy most már kíváncsi vagyok, hogy miről is van szó :D
2012. márc. 13. 20:37
5/36 anonim válasza:
Most ha azt mondjuk gáz, megutálod?
Nem az. Azt olvasol, amit akarsz. Bár abban egyetértek, és talán erre irányult a kérdésed, hogy haverok előtt nem menőznék vele.
2012. márc. 13. 21:20
6/36 anonim válasza:
Amúgy látom nagy rajongók válaszoltak:) (Beatles-lány, Rentai)
2012. márc. 13. 21:21
7/36 k.lau13 válasza:
Miért volna? Te legalább olvasol :) mondjuk tény, hogy valószínűleg elég furán néznének rád, ha mondanád valahol, de amúgy nem gáz. mindenki azt olvas amit akar... :)
2012. márc. 13. 21:25
8/36 anonim válasza:
Én is imádom ! Bár szerintem főleg a lányokra összpontosítanak (lásd: Reni, mint főszereplő). Olvasd ha szeretnéd. Haverok előtt azért ne hozd szóba, mert számukra gáznak tűnhet.
2012. márc. 14. 16:17
9/36 Petraas válasza:
Nyugodj meg, egyáltalán nem ciki. Amikor beszélgettem Laurával, mondta, hogy a fiúk az Ő titkos olvasóii. ;) Tehát szerintem több fiú olvassa az SZJG-t. (Y)
2012. márc. 14. 19:23
10/36 Mahesha válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz :)
(mellékesen énis fan vagyok, ha a nevem nem is mutatja :D)
az én öcsém is olvasta, 2 hónap alatt az egész sorozatot :D nem semmi a gyerek :P na de a lényeg hogy szerintem jó hogy tetszik mert ez a történet nemcsak lányoknak szól, csak amikor a fiúk ránéznek a borítóra elmegy tőle a kedvük mert lányos, vagy mert csak úgy azt hiszik ciki ilyet olvasni, pedig nem. az öcsém azelőtt egyáltalán nem olvasott, én szoktattam rá a harry potterre, a szjg-t meg magától vette a kezébe. sztem ajánld mindenkinek, hogy olvassa el és ne szégyelld ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!