Gáz ha fiú létemre szeretem a Szent Johanna gimi könyveket?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 18:44
11/36 anonim válasza:
Dehogy gáz!! Nyugisan olvashatod. Én már láttam olyat, hogy fiú ezt olvassa, senkinek nem jutott eszébe röhögni.
12/36 anonim válasza:
Nem, osztálytársaim is olvasssák!
13/36 anonim válasza:
Szerintem se gáz. Nagyon is jó, ha fiúk is olvasnak lány- illetve női szemszögből írt könyveket. Így jobban meg tudják érteni a lányokat. Fordítva is hasznos, ha lányok olvasnak fiús könyveket.
Én egyébként 40-es középiskolai tanár vagyok, nálunk a fél tantestület olvassa. Egyrészt azért érdekes, mert a mai fiatalokról szól, másrészt a nosztalgiázás miatt.
14/36 Vida válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz!! én például a vicces részeket szeretem a legjobban amiket mellesleg nagy általánosságban fiúktól hallunk tehát szerintem nem gáz :))
15/36 anonim válasza:
Nem, deeeeehogyis! Figyu, de ha te nagyon cikinek érzed, akkor csináld azt, hogy becsomagolod valami jó csomagolópapírral. A mi sulinkban is ezt csinálják a fiúk ugyhogy csak bátran :)
16/36 anonim válasza:
egyáltalán nem.....miért lenne?:D
18/36 anonim válasza:
Kicsit sem gáz,ne aggódj.Ez a könyv egy egész osztály életét mutatja be a gimi 4 évén végig.Attól még,hogy egy lány feljegyzésein keresztül ismerjük meg a történetet,nem csak lányok olvashatják.De a haverjaid előtt,akik nem olvasták a könyvet,inkább ne említsd,mert ők gondolo csak könyvnek ítélik látatlanban.:)
19/36 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, és még fel is vállalhatod, hiszen ízlések és pofonok... Örülök, hogy tetszik fiúknak is
20/36 anonim válasza:
Nem gáz, bár ezt a könyvet inkább lányoknak ajánlom.... :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!