Mi a véleményétek a Szent Johanna Gimi 7 borítójáról? Szerintetek mire utal a címe?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 19:31
1/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem az az írás az elején, hogy "Döntések, amiket nehéz meghozni", és a Párizsos kitűző, arra utal, hogy Reni (gondolom) ajánlatot kap, hogy menjen ő is Párizsba utazni. Hát igen, ez nehéz döntés. Menjen, vagy ne menjen?
2/13 anonim válasza:
Szerintem is ilyen útvesző gondolgom őt simán felveszik iylen jó egyetemekre cortez meg amerikába menne vissza és akkor a kapcsolatukból mi lesz? szoval reni sem tudja meghozni könnyen a döntést és a könyv végén lesz rá válasz vagy csak a 8.dik részben- amugy szerintem inkább a 8-dik részben lesz válas hogy mit fog választani és 7.- ben meg szerintem szakítanak cortezzel mivel 6.-ban semmi rossz nem történt
3/13 anonim válasza:
bocsi a sok helyesírási hibáért..
4/13 anonim válasza:
De ha Reni elmegy Párizsba ott lesz Arnold, tehát Corteznek az nem lenne jó... Az utazásba szerintem Arnoldnak is lesz része. De az Útvesztőben meg találják az aranyközéputat is...
5/13 anonim válasza:
De mivel végzősök ezért lehet az, hogy nem átveszik, hanem már a továbbtanulással van gondban. Hova menjen? Lehet, hogy ki megy az országból. Én ilyesmire gondoltam.
6/13 anonim válasza:
hát, mivel ott a felvételis lap, ezért gondolom azon parázik, hogy hová menjen tovább, meg érettségi, stb.
7/13 anonim válasza:
ha átvennék máshová, már nem lehetne szent johanna gimi... :)
8/13 anonim válasza:
Én még azt is eltudom képzelni, hogy a 7.-ben szakítanak Cortezzel, miután pedig leérettségizett, kiköltözik Párizsba és ott tanul tovább.. meg lehet, hogy összejön Arnolddal..
Nekem ez is egy megoldás lenne...
9/13 anonim válasza:
Szerintem akárhogyis lesz, Reni nem fog összejönni Arnolddal..
10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem se jönne össze vele,sőt biztos hogy nem. Lehet hogy már Arnold is fog találni magának egy barátnőt.
Elmenni szerintem Párizsba nem fog,mert akkor már ő is tudta volna az előző tanévben,pont úgy mint Arnold.
2012. júl. 18. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!