Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Szent...

Mi a véleményetek a Szent Johanna gimi könyvről?

Figyelt kérdés
Még nem olvastam, de kíváncsi vagyok rá.

2012. júl. 6. 00:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
22%
:O:O:OMÉG NEM OLVASTAD?????Akkor kitagadlak!Igaz nem is ismerlek de nem baj...:)Csak vicceltem!Érdemes elolvasni a VILÁG EGYIK LEGJOBB KÖNYVE!Hatalmas rajongói tábora van!Nálunk a suliban én kezdtem el terjeszteni ezt az őrületet!Már egy csomó tanárt is rávettem, hogy olvassa el!Barátnőim szülei is olvassák meg persze az én anyukám is!Nem tudod mit hagysz ki ha nem olvasod el!!!De komolyan, annyira jó könyv, hogy egyszerűen nem lehet letenni pedig én nem szeretek olvasni de ezt a könyvet lehetetlen abbahagyni...Persze még az elején nem történnek jelentős dolgok de ha már a harmadik részt olvasod de már a másodikban is vannak olyanok amiken sírva lehet nevetni!Hm...már az elsőben is!Nekem ez a könyv megváltoztatta az életemet akármilyen hülyén hangzik!Nem mellesleg a történet olyan, hogy akár velem is megtörténhetne vagy akármelyik fiatallal AKÁRMI a könyvből!Annyira életszerű az egész!EGYSZERŰEN JÓ OLVASNI EZEKET A KÖNYVEKET!Akármikor elkezdeném a Szent Johannát elölről az egész könyvsorozatot!!!!AKÁRMIKOR!Ja és két kezemen nem tudom megszámolni hányszor kezdtem elölről mert minél többször olvasod annál jobban kezdenek kivilágosodni olyan dolgok amik elsőre vagy másodjára még nem biztos!Hú ez hosszú lett de még hosszabbat is tudnék írni csak nem biztos, hogy elolvasnád...:)))Szerintem mindenképp vedd meg a könyvet vagy kölcsönözd ki mert komolyan mondom...hm erre nincs is még szó, hogy mennyire jó ez a könyv...
2012. júl. 6. 00:28
 2/23 A kérdező kommentje:
Hát azt látom hogy nincs rá szó...XD Kösziii:))
2012. júl. 6. 08:30
 3/23 rajcziz ***** válasza:
33%

Én is elkezdtem olvasni, ha már mindenki erről beszél, az első könyvig jutottam és nem is folytatom. Ha a dolog művészi oldalát nézed, az jelentős kívánnivalót hagy maga után. Az egész arra jó, hogy aki nem szeret olvasni, az is találjon magának valamit.

Határozottan nem a világ egyik legjobb könyve.

2012. júl. 6. 10:42
 4/23 anonim ***** válasza:
19%
Az egész gyakorikérdések erről szól, úgyhogy kissé unalmas már. Amúgy nem olvastam és nem is akarom.
2012. júl. 6. 11:13
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszii:) Háát, kettő az egyhez...
2012. júl. 6. 13:04
 6/23 anonim ***** válasza:
57%
olvastam, és nem is rossz, de nem is jó. inkább amolyan elsőkönyvnek jó. mondjuk egyszer elolvasod, de ennyi. kicsit lehetetlen, nem túl reális. túl tökéletes, rózsaszín.
2012. júl. 6. 16:23
 7/23 anonim ***** válasza:
51%
Első vagyok!Szerintem egyáltalán nem tökéletes!Mondjuk csak olyan mondjon véleményt aki az összes részt kiolvasta!Az aki csak az első részt olvasta csak azt mondhatja, hogy EDDIG nem tetszik neki!Nem tudom de nálunk a tanárok azt mondták, hogy zseniális...és szerintem is!Dehát ízlések és pofonok.Amúgy én nem első könyvnek olvastam és még így is *** jó:D Érdemes elolvasni.
2012. júl. 7. 01:26
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszii:) És a legelső válaszoló új kérdésére azt kell mondjam hogy neki van igaza... Szerintem...
2012. júl. 7. 10:02
 9/23 anonim ***** válasza:
67%
ez a könyv egyszerűen fantasztikus...:D
2012. júl. 7. 20:14
 10/23 anonim válasza:
Szia! Szerintem a legelső válaszadónak tökéletesen igaza van! Lehet, hogy ez a könyv nem vámpírokról vagy boszorkányokról szól, de mégis letehetetlen. A könyv egy átlagos magyar lány naplója, és épp ezért annyira megnyerő, mert RÓLUNK szól! Az írónak nagyszerű humora van, a nyelvezetre való kritika pedig nem helytálló. Egyáltalán nem rózsaszín, én személy szerint nem hiányolom a káromkodást, ivást stb. Mindenképp olvasd el, de csak az eddig megjelent 6 kötet alapján alkoss véleményt!!! Augusztusban pedig gyere a dedikálásra! Mi februárban 3 órát álltunk sorba, ebből is látszik a népszerűsége. :)
2012. júl. 8. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!