Mi a véleményetek a Szent Johanna gimi könyvről?
Legelső vagyok!Bizony 3 órát álltunk sorban és még így is egy órával korábban érkeztünk...:)DE nagyon jó volt, megérte!Szerintem téged ismerlek Wittyke...:DDD
Tehát:OLVASSÁL SZJG-t!!!!!!
Ha ez életed első vagy második könyve, akkor tetszeni fog.
És igenis nagyon rózsaszín az egész történet maga (ahogy azt már előttem leírta valaki ide).
Én is szeretem az ifjúsági, romantikus regényeket, de olyan idegesítő, hogy ennél a könyvnél vannak százszorta jobb regények is, mégis itt ragadt le a tinik többsége... hát, az biztos, hogy az akinek ez tetszik, annak nem lehet túl nagy az inger küszöbe! (oké, mondjuk az nem gond ha vkinek tetszik, inkább az a baj, ha az illetőnek ez a kedvenc könyve).
Egyébként egyáltalán nem életszerű a története, csak hiú ábrándokat ébreszt a kis tizenévesekben.
A szókészlete és a megfogalmazása pedig pocsék, ennél még az Eragon szerzője (aki 15 éves volt akkor) is sokkal választékosabban ír.
Szerintem időhúzás ezt a könyvet elolvasni, persze ha semmiképp sem akarsz gondolkodni, akkor a SZJG arra jó lesz.
Sztem a Szent Johanna Gimi a vilag legjobb konyve nagyon erdemes elolvasni.
Akkora fan vagyok h minden 2. Agondolatom korulotte forog es meg az anyukamat is ravettem h elolvassa es neki is tetszett.;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!