Jó kezdés ez egy könyvek? Elég érdekes? Továbbolvasnátok?
Szándékosan úgy írtam, hogy kihagytam belőle a leírásokat, részletes bemutatásokat, szerintetek így jó, vagy túl "üres"? Illetve egyéb vélemény, benyomás? Továbbolvasnátok, ha így kezdődne egy könyv?
Szia!
Szerintem nem rossz.:) Vannak benne ugyan fura kifejezések ("bokámhoz tapintottam") és vesszőhibák, de élvezhető kis írás.:)
Ne hagyd ki szándékosan a leírásokat és érzelmeket.
Hol a pánik? Hol a félelem? Fokozd, kelts bennünk valami mély benyomást, hogy egyé váljunk ezzel a lánnyal.
Ismertesd velünk a múltját, a kezdet kezdetét, mert rengeteg megválaszolatlan kérdés merült fel, amire előbb kéne adnod választ, aztán vágj bele a történetbe.
A megválaszolatlan kérdések:
Ki is ez a veterán?
Honnan ismeri a nagyi?
Miért élnek lakókocsiban?
És a többi!
Kezdj hozzá újra, de írd le az érzéseket, adj leírást mindenről. Ereszd el a fantáziád!
Csak erre kérlek és egy tökéletes kisregényt olvashatunk!
Kiváló személyiség lehetne ez a lány, tele érzelmekkel de mégsem adja ki magából ezt a feszültséget.
Leírás, érzelmek és egy kis bevezetés a történetbe. Enélkül csak is üres lesz.
Nem akarlak megbántani és lealázni. Építő kritikának szánom. Ha mindezt megteszed egy kiváló könyv lesz belőle, csak írd le a legfontosabbakat és utána vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!