Ajánlanátok nekem jó és érdekes ifjúsági regényeket?
- ne legyen benne csúnya beszéd!
- ne legyen benne ömlengés meg nyálas romantika!
- ne szenvedjenek folyton a szereplők szerelemtől vagy szerelmi háromszögtől! (lehet benne szerelmi sokszög, de ne legyen tvájlájt-szerű!)
Fekete István regényei: Tüskevár,Koppányi Aga testamentuma, Kele, Bogáncs,Csi
Verne Karl May könyvei
Kelley Armstrongtól a Darkest Powers trilógia =)
Jaaj, ez a könyv... Először megláttam, hogy vöröspöttyös... na, mondtam, ez nem kell. Aztán az egyik kedvenc bloggerem, akinek tényleg bízom az ízlésében, áradozott róla, meg kb. mindenhonnan hallottam vissza, hogy milyen jó... Jó, nekem akkor sem kellett.
Aztán nem is tudom miért, de végigolvastam annak a bizonyos bloggernek a teljes cikkét a könyvről, és két dolog ragadta meg a figyelmem. Az egyik: Sehol egy csók. A másik: az írónő megmutatja, hogy a nem kifejezetten szép srác is lehet jó pasi. Ez felkeltette az érdeklődésem, már rég nem olvastam olyan könyvet (és igen, nagyon hiányzott), ahol a romantika másodlagos, lassú, és nagyon szépen beleépül a történetbe, ráadásul a fiú sem egy alfahím (ööö...).
Ezért hirtelen felindulásból megvettem, és nem bántam meg =D A második kötetét is beszereztem, hát az is valami eszméletlen. Ott sincs egy röpke csók sem, de helyette tele van akcióval, és áá... Egy nap alatt kiolvastam =D
És ekkor döntöttem el, ne ítélj az alapján, hogy ugyanaz a kiadó adta ki, mint a Twilightot. (Amit úúúgy megutáltam.)
Érdekes és tanulságos(és humoros!):
G. Szabó Judit: Most boldog vagy?
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben
Mind a kettőt alig bírtam letenni (semmi nyál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!