Ismertek meg Winnetouhoz hasonlo erdekes konyveket?
Szia.
Én is nagy megszállottja voltam ezeknek a könyveknek. Én végigolvastam az összes Karl May regényt. Azokból Az utolsó muohikán nőtt a legjobban a szívemhez :) Illetve az Ezüst tó kincse is nagyon jó. Szerintem nézelődj könyvtárban, ott témánként külön vannak szedve :)
En is kiolvastam az Osszes Karl May regenyt. Nagyon tetszenek.Az utolso mohikan nekem is tetszett, Az ezust-to kincse, Az inka oroksege,stb. Olvastad mar a "Feher torzsfonok" cimu regenyt. Ebben is jo a tema. Vadnyugati. Vagy a sos sziklak volgye.Ha tobb erdekelne irj priviben,
SZERETETTEL
Lacy.
Amikor ilyesmiket olvastam, a Winnetou és a "Nagy indiánkönyv" voltak a kedvenceim. Karl May többi regénye annyira nem jött nekem be.
A "Nagy indiánkönyv" 5 regény (Vadölő, Az utolsó mohikán, Nyomkereső, Bőrharisnya, A préri), J. F. Cooper írta őket.
#1-nek: Az utolsó mohikánt nem Karl May írta. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!