Honnan szerezhetek Sherlock Holmes-os konyveket?
Figyelt kérdés
Nemreg el olvastam kettot es nagyon megtetszett. A gond az, hogy sehol sem talalom a folytatasukat? Vegigkerdeztem egy csomo konyvesboltot de sehol sincs.Gondoltam a konyvtarra is, de szeretnem, ha nekem mind meglenne. Talaltam parat, de azok ilyen uj kiadasuak, amit nem Arthur Conan Doyle irt, hanem valami ujabb kiadasu. Amugy Debrecen kornyekerol vagyok.2012. máj. 21. 14:54
1/4 anonim válasza:
nyugodtan menny csak el a könyvtárba...ott minden megvan
2/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt! de en meg is vennem valahol ha lehetne, mert annyira tetszik hogy sokszor elolvasnam.
2012. máj. 21. 16:08
3/4 anonim válasza:
Antikvárium? Nem mintha sok reményt fűznék a dologhoz, de csodákra lelhet benne az ember.
4/4 anonim válasza:
Szia! A Szukits kiadó honlapján - most rövid ideig - megvehető az összes kaland két kötetben. Esetleg antikváriumokban érdemes keresni, de ott általában ritkán van példány a teljes kiadásokból.
Üdv: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!