Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek mi a véleménye az...

Ayameminto kérdése:

Kinek mi a véleménye az Szjg-ről? (Szent Johanna Gimi) Szeretnétek, hogy legyen belőle film, melyik rész volt a legjobb, és a legrosszabb, és nektek melyik szereplő tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 10:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon imádom,szinte csak azt a könyvet tudom olvasni :)

Szeretném ha lenne belőle film.

Nekem a 3. volt Viki miatt,de abban a részben is történtek jók.December 31-e,akkor a garázsos pakolás,a hajós játék.

Nekem a 6. tetszett a legjobban,minden jó volt a vége kicsit rossz volt a 85 nap miatt,de hihetetlen C mennyire ismeri Renit és mennyire önzetlen ember.

Gábor és Zsák unalmas szereplők. Macun és Dave-n jókat lehet röhögni,szintúgy mit a rockereken.

Zsolti nagyon jó pofa ember,ő a humorista.

Kinga kegyetlenül őszinte és az elején nem igazán birom de utána nagyon sokat segít Reninek.

Ricsit is bírom,jó fej nagyon szereti Virágot.

Virág vagyis Emó :) nagyon sötét,ugyanakkor nagyon kedves és édes szereplő.

Arnoldot az elején bírtam mert Renivel rendes volt,de aztán mindig bekavart Cortez-Reni párosnál.

Renit is szeretem,de ő hihetetlenül szerencsétlen.ilyen pl:hogy várja hogy C hátha mond vmit a bejelölésről.

De még mindig őt bírom a legjobban.

Cortez néha elég bunkó,de jó személyisége van ős is a kedvencem :)

2012. aug. 2. 19:40
 12/26 anonim ***** válasza:
62%

Tök jó lenne, ha lenne belőle film. De úgy, hogy egy könyv egy film. Az ötödik volt a legjobb, mert abban végre igazán van valami "dolguk" Reninek meg Corteznek egymással. Veszekednek. A végén összejönnek. Tartalmas könyv.

Legjobban Cortez tetszik. Az elején csak azt szerettem benne, hogy jól néz ki, de ennél többről van szó. A hatodikban derül ez ki igazán, de nem akarom lenőni a poént. :DD

Cedrelle

2012. aug. 5. 19:09
 13/26 anonim ***** válasza:
57%
Az SZJG a kedvenc könyvem, és NEM SZERETNÉM, hogy legyen belőle film, mert az elrontaná az egészet. A kedvenc részem az 5., 6., 7. rész, de tuti, hogy a 8. is tetszeni fog. A legrosszabb a 3. rész volt szerintem, mert az olyan depis volt, de nem lehet kihagyni azt sem. Kedvenc szereplőim: Reni, Cortez, és Zsolti, meg... hát, szinte az egész osztály. :)
2013. jan. 16. 17:11
 14/26 anonim ***** válasza:
Én nagggyon szeretem az SzJG-t, mert sztem érdekes. Jó enne, ha sorozat lenne belőle, mert a filmből sok mindent kihagynának, de egy sorozatban minden benne lehet. A legjobb az 5,6,7, és nekem mindegyik szereplő a kedvencem, mert mindegyikben van valami közös velem.
2013. jan. 25. 12:55
 15/26 anonim válasza:
Nagyon imádom ezt a könyvet és cortez a legjobb szereplő. A harmadik rész a legrosszabb mert akkor összeveszik reni virággal. Szerintem jó lenne film belőle persze csak ha jók a szereplők. Sokan megnéznék szerintem
2013. máj. 10. 20:01
 16/26 anonim ***** válasza:
sztm nem lehetne belőle jó filmet csinálni, eleve sok rész van, amit Reni nem is mond ki, csak leír, meg van néhány nap, amiről csak említést tesz, nem írja le részletesen, ki mit mondott, ezt is nehéz lenne megfilmesíteni
2013. máj. 12. 15:54
 17/26 anonim ***** válasza:

igen szeretném hogy legyen film

5.rész vége volt a legjobb , mikor összejönnek

legrosszabb mikor vége lett :-)

kedvenc szereplőim:-Kinga

-Zsolti

2013. júl. 21. 18:50
 18/26 bogec2000 válasza:
Eleg lenne csak a 8.-bol filmet csinalni sztem...
2013. szept. 9. 11:15
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

Nekem az a véleményem, hogy nem egy rossz könyv, de vannak nála sokkal jobb könyvek is!

Aki pedig azt állítja, hogy a legeslegszupibb könyv a világon, az nem olvasott még eleget, vagy csak rosszakat olvasott., de hátha megjön a kedve a Szjg után.

Nekem az összes rész semleges volt, és a legjobban tetsző szereplők : Arnold (mert ő tényleg egy értelmes karakter volt az elején, csak az írónő a végére elcs'eszte.) és Kinga.

És, hogy nem legyen azzal baj, igen, olvastam mind a 8 kötetet.

15/L

2013. szept. 28. 14:11
 20/26 anonim ***** válasza:
41%
Én nagyon-nagyon szeretem, a kedvenc könyvem! *-* Annyi "baj" van vele, hogy miután elolvastam, több könyvhöz már nem volt kedvem, mert tudtam, hogy úgysem lesznek ilyen jók, mint ez! Nem szeretném, hogy/sorozat készüljön belőle, mert mindenki elképzelte magában a szereplőket, a helyszíneket, és egy film lerombolná ezt az illúziót. Másrészt pedig, tapasztalatom szerint ahány könyvet megfilmesítettek, abban mindig voltak apró változtatások kimaradtak jelenetk...stb. Az SzJG viszont így jó, ahogy van! Nem tudnék egyet választani, mert mindenki megfogott...de főleg Ricsi, Cortez és Zsolti! :)
2014. jan. 2. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!