Kinek mi a véleménye az Szjg-ről? (Szent Johanna Gimi) Szeretnétek, hogy legyen belőle film, melyik rész volt a legjobb, és a legrosszabb, és nektek melyik szereplő tetszik a legjobban?
Nagyon imádom,szinte csak azt a könyvet tudom olvasni :)
Szeretném ha lenne belőle film.
Nekem a 3. volt Viki miatt,de abban a részben is történtek jók.December 31-e,akkor a garázsos pakolás,a hajós játék.
Nekem a 6. tetszett a legjobban,minden jó volt a vége kicsit rossz volt a 85 nap miatt,de hihetetlen C mennyire ismeri Renit és mennyire önzetlen ember.
Gábor és Zsák unalmas szereplők. Macun és Dave-n jókat lehet röhögni,szintúgy mit a rockereken.
Zsolti nagyon jó pofa ember,ő a humorista.
Kinga kegyetlenül őszinte és az elején nem igazán birom de utána nagyon sokat segít Reninek.
Ricsit is bírom,jó fej nagyon szereti Virágot.
Virág vagyis Emó :) nagyon sötét,ugyanakkor nagyon kedves és édes szereplő.
Arnoldot az elején bírtam mert Renivel rendes volt,de aztán mindig bekavart Cortez-Reni párosnál.
Renit is szeretem,de ő hihetetlenül szerencsétlen.ilyen pl:hogy várja hogy C hátha mond vmit a bejelölésről.
De még mindig őt bírom a legjobban.
Cortez néha elég bunkó,de jó személyisége van ős is a kedvencem :)
Tök jó lenne, ha lenne belőle film. De úgy, hogy egy könyv egy film. Az ötödik volt a legjobb, mert abban végre igazán van valami "dolguk" Reninek meg Corteznek egymással. Veszekednek. A végén összejönnek. Tartalmas könyv.
Legjobban Cortez tetszik. Az elején csak azt szerettem benne, hogy jól néz ki, de ennél többről van szó. A hatodikban derül ez ki igazán, de nem akarom lenőni a poént. :DD
Cedrelle
igen szeretném hogy legyen film
5.rész vége volt a legjobb , mikor összejönnek
legrosszabb mikor vége lett :-)
kedvenc szereplőim:-Kinga
-Zsolti
Nekem az a véleményem, hogy nem egy rossz könyv, de vannak nála sokkal jobb könyvek is!
Aki pedig azt állítja, hogy a legeslegszupibb könyv a világon, az nem olvasott még eleget, vagy csak rosszakat olvasott., de hátha megjön a kedve a Szjg után.
Nekem az összes rész semleges volt, és a legjobban tetsző szereplők : Arnold (mert ő tényleg egy értelmes karakter volt az elején, csak az írónő a végére elcs'eszte.) és Kinga.
És, hogy nem legyen azzal baj, igen, olvastam mind a 8 kötetet.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!