Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki milyen karaktereket tud...

K.lau13 kérdése:

Ki milyen karaktereket tud kitalálni? :D

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, ki milyen karaktereket tud kitalálni. Egy név, kor, nem, jellemzők, ilyenek. Gondolkodása, viselkedése, "világnézete", ésatöbbi. Remélem értitek, mire gondolok. Ha tényleg lesz aki ír valamit, ENGEDÉLYETEKKEL írnék róluk egy regényt :)) De senkinek sem akarom elvenni az ötletét, vagy bármi, és azt is tudom, hogy egy regényt így nem lehet megírni, az írást művészetnek tartom, és ez alapján írok regényeket, saját ötleteket, természetesen. Már amennyire ennyi idősen lehet ilyesmiről beszélni, de igazából nagyon sokan írnak, szóval remélem, ezért nem néztek le :) A kérdést azért írtam, mert szimplán kíváncsi vagyok, ennyiből mit lehet/mit tudnék kihozni, mégegyszer mondom, szó sincs róla, hogy mást akarnék utánozni, az ő ötletét felhasználni, az ő történetét megírni. Csak szereplőkre vagyok kíváncsi :D Ha akartok, írhattok róla pár szór, ha meg azt akartok, akkor írjatok "kisregényt" róla, elolvasom :D Akinek van kedve, meg nem tart teljesen hülyének. Szóval tényleg csak kíváncsi vagyok, mit lehet ennyiből kihozni.

Remélem nem értitek félre.

Előre is köszi, ha valaki hajlandó lesz írni valamit :D

2012. jún. 23. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Élt egyszer egy Kloázi nevű erdőben lakó. Ez a teremtmény nagyon szerette ellopni más dolgait. Egyszer aztán sétál az erdőben,magvakat keresgél,de sehol nem talál.Arra jár Lec nála volt egy tál Goyli magvnak tűnő méreg. Kloázi azt hiszi hogy ez tényleg Goyli Tudni kell,hogy ezt a fajta bogyót nagyon szereti Kloázi,ezért már próbálja elvenni tőle.

-Nézd Lec,ott egy macska!

-Hol?

-Hát ott,kapd el gyorsan de,hogy a magvak ki ne potyogjanak add ide vigyázok rá.

-Rendben. -Mondja Lec

Lec szalad a macska után közben Kloázi megeszi a mérget.

Visszaérkezik Lec a macskával amit még útközben lefujtott,és látja,hogy Kloázi felzabálta a mérgeit.

-Te ostoba teremtmény! Az nem Goyli,hanem hashajtó méreg!

-Nah több se kellett Kloázinak szaladt a WC-re!

Tanulság:soha ne lopd el másnak a holmijait!

Vége

2012. jún. 23. 20:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát nagyon kössz xD Tényleg nem úgy értettem. Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam. na mindegy, mostmár nem tudok változtatni rajta. Hát akkor... na mindegy.
2012. jún. 23. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Miért nem merítesz szereplôket a környezetedbôl? (:

Én is azt csinálom. (:

2012. jún. 23. 23:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, az ötlet szerintem jópofa. Adok neked egy szereplőt, őt végül is nem használtam semmire, hátha neked jól jön.

Jankának hívják, (Bianka, de szigorúan a Janka működik nála, más nem) nagyjából húsz-huszonöt év körüli, és esztergályos egy számodra szimpatikus gyárban. Ahogy befejezte a szakmunkásképzőt elköltözött otthonról, hol albérletben, hol munkásszállón lakik, igazából se kutyája, se macskája. A szüleivel elég rossz a kapcsolata, ezért is ment el otthonról, amilyen gyorsan tudott. Viszont nagyon vágyik arra, hogy az édesanyja szeresse, de az csak akkor hívja föl, ha pénz kell neki (a család talán még rosszabbul él, mint Janka, és van egy csomó kisebb testvére), ő meg folyton küld, mert az anyjának nem bír nemet mondani. Amúgy egy kérges lelkű, durva és határozott nő, aki nagyon gyakorlatias, és a jég hátán is megél. És utálja az értelmiségieket, de valószínűleg azért, mert szeretne közéjü tartozni, csak sosem volt rá lehetősége (fontosabbnak tartotta, hogy otthonról elmenjen, minthogy egyetemistaként is a szüleitől függjön). Én egy közepes termetű, csupa csont és ín nőnek képzelem, a koránál öregebb arccal, csontos, eres kezekkel, (amiktől nagyon nem jó pofont kapni) szürke szemekkel és szalmahajjal, amit épp csak copfba lehet fogni. Azt hiszem, különösebb világnézete nincs, túl akar élni, a lehető legjobb körülmények között. "Majd, ha egyszer lesz pénzem..."

Remélem, tudsz vele valamit kezdeni, nem tudom, milyeneket vártál. Elég sok ilyen használatlan figurám van, csak sajnos kicsit elütő korokból.

Aztán kíváncsi vagyok, ha igen.

2012. jún. 24. 01:47
 5/9 chrishu ***** válasza:

Az én történetem egy visszatérő istenről szól és arról, hogy hogyan győzik le őt az emberek összefogva(kissé bonyolult sztori nem írom le)

A főbb szereplők(nevek tökéletesítve lesznek):

Lárun: Erős harcos, 40 év körüli, bátor okos és mindent megtenne a barátaiért(ez is lesz a veszte)

Lórn: Lárun öccse. Fiatal, gőgös, viszont jól bánik a kardal. Nem sokkal éli túl a bátyját.

Meduhn: 2-3 ezer éves mágus. Keveset tudni róla, viszont jól bánik botjával. Egy sárkányt is 200 évig nevelt, amikor Rendu átvette tőle.

Rendu: Több 10ezer éves sárkány. Vörös a színe, erős de megbocsájtó, nyugodt természetű.

Síká: Neve a Kihalt nyelven reményt jelent. Ő is sárkány. Tojáskorában ellopta őt egy kalandor Meduhn kérésére. Első 200 évét Meduhn-nál élte le, utána Rendu nevelte.

Timuin: Ember. Miatta tört ki a háború.

És még sokan mások

2012. jún. 24. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Fantasy történetbe: (elöre is bocsi, egyik haveromnak szüli napi bulija volt, és ittam egy kicsit :D)

A neve Varga Pityu.

ELégé érzelmes, és érzékeny gyerek.

Fiatal korában háboruban katonák megölték a szüleit (civilek voltak), mivel egyedül maradt elkezdet utazni az országban, és házrol házra járt és az emberektöl élelmet kért. Késöbb találkozott két másik háborus árvával (Marihu Anna, és Ondó Péter) és eggyüt mentek tovább.

Majd találkoztak egy hatalmas mágusal (Vadka Nándor),aki megsajnálta öket és velük maradt, és elkezde öket tanitani a mágia használatára.

MIvel Pityunak hatalmas veleszületet képeségei voltak, Nándor mester azt a javaslatot tette Pityunak hogy a különgleges képeségeinek hála megtalálthatja azt a a békét a világszámára amiröl mindketten álmodnak.

Pár évvel késsöb amikor a gyerekek már elég erösek voltak, akkor Nándor hazament a saját országába.

A három fös banda tehát kitalálták hogy elhozzák a békét a világra, igy megalapitották a "rozsaszin szivárvány szervezetet" amit Ondó Péter vezetett.

Rengetegen csatlakoztak hozzájuk, akik szintugy békét akartak, véget vetni az örök háborunak.

Mivel a helyi király egyre nagyobb veszélyt látott a szervezetben, békét ajánlva találkozora hivta öket. De az egész csapda volt. A királyi sereg hatalmas tuleröben volt, és a király ajánlatott tett: Ha Pityu megöli az egyik barátját, akko szabadon távozhatnak.

De ONdó Péter nem akarta választásra kényszeriteni Pityut, igy leszurta magát a Pityu kezében lévö törel.

Utolso szavaival arra biztatta barátját hogy élje tul, mert ö is hisz Nándor mester szavaiban, hogy Pityu lehet a világ megmentöje.

A düh, és fájdalom amit Pityu érzett aktiválta a szuepr erös képeségét, és megölte a király összes emberét. A irály is épp hogy sak eltudott menekülni.

Késöbb megölte a királyt, és átvette a tront.

Majd össze akarja gyüjteni a srákányokat, aminek köszönhetöen végtelen hatalma lesz, és elakarja hozni a világra a fájdalmat és a békét.

"Who doesnt know true pain, can never understand true peace"

Tovább nem mesélem.

2012. jún. 24. 22:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! :)

#3 Azt is szoktam, állatira örülök is, hogy ilyen emberek vesznek körül, persze nem ezért, hanem mert nagyon jó barátok, ismerősök. Ettől függetlenül állati jó történetek szoktak születni a vegetáriánus "emós"(mostmár nem az, de régebben sokat írtam róla) és a kicsit elvont gondolkodású, optimista lányról, akik egyébként a legjobb barátaim, sok történetben szerepelnek :)) mondjuk, a vega emo meg az optimista csak példa volt, méééég nagyon sok minden hozzá tartozik ehhez, egyéniségek mindketten, és még sokan mások, akiket ismerek :)) Csak kíváncsi voltam... De egyébként általában ők adják az ötleteimet is :)) Csak most gondoltam, kíváncsi vagyok, egymástól teljesen független szereplőkről milyen regényt lehetne írni :))

#4 Köszönöm, nagyon tetszik! :D Jó karakter, és külsőre én is hasonlóan képzeltem el. A neve is úgy passzol hozzá, Janka. Nagyon köszi :)) És örülök, hogy tetszik az ötlet. Legalább tudok mit kezdeni magammal, és ki tudja, talán valami jó is lesz belőle. Nekem is vannak ilyen szereplőim egyébként, csak ők eléggé elvont karakterek, vagy pont, hogy nem eléggé azok. Csak sokszor egy adott történetbe illenének bele, de aztán valahogy mégis úgy alakul, hogy valahogy nem tudom beleírni, vagy egyszerűen értelmetlen, vagy máshogy alakul, mint ahogy kitaláltam. Azért gondoltam, jó lenne az ilyen szereplőkről is írni valamit :D Kíváncsi voltam, másnak is vannak-e ilyenek. Köszi mégegyszer :)

#5 Nagyon jó szereplők ők is :) Szeretem az ilyeneket :)) De ha már van egy történeted hozzá, nem szeretném elvenni. Viszont érdekes lehet, én kíváncsi lennék, mit írtál róluk :))

#6 Nagyon állat! Varga Pityu :D Nagyon tetszik ez az egész a békével és a fájdalommal. Jó történet :D Köszönöm, hogy leírtad. Azt hiszem, értem. Akkor tehát, írhatok róla is? Vagy ez már a te sztorid, a te szereplőd? :)) Ne értsd félre. Csak kérdezem... :)

Mégegyszer köszönöm mindenkinek! Azért aki tud, és akar, írhat még :))

2012. jún. 25. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Én irtam Varga Pityut, nyugodtan irhatsz rola, ugyanis nem én találtam ki, egy fantasy sorozatban egy fontosabb szereplö. :D

AMit leirtam kb az a multja, a történetben az egyik "Fö gonosz" :D

Persze az igazi neve nem Pityu. :D

2012. jún. 25. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Itt van Pityurol egy rövid video, ez a legjobb amit rola találtam. (a vörös haju ö). Elég hiányos a video, de jobb mint a semmi. :D

http://www.youtube.com/watch?v=mhcmAg1Wsrk

2012. jún. 25. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!