Ti hogyan képzelitek el (külsőre) a Szent Johanna Gimi szereplőit? Képet is linkelhettek.
Én kb. így képzeltem el Cortezt azzal a különbséggel hogy a haja barna és deszkás cipője van és az egyik kezében egy deszkát tart a másikban meg egy üveg Colát.
Reni egy Szőkés-barna hősszúhajú lány. Aki benn ül a szobájában egész nyári szünetben és a babzsákfoteljében olvas vagy Beatlest hallgat vagy laptoppal az ölében kvízpartozik.
/296327_117237451709335_100002692431452_77886_6519206_n_thumb.jpg&w=240&h=200&ei=dBbkT9jkJcrDtAbizazFCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=166&vpy=358&dur=556&hovh=158&hovw=187&tx=122&ty=108&sig=107873842011558768662&page=1&tbnh=158&tbnw=187&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:0,i:89
Ricsit egy teljesen általános rasztának gondolom.Kb. ez:
+Még pár gyöngy.
Dave: Egy egészen sötét,szinte fekete rövid haj.És hozzá jó sok kütyü.Laptop,IPod,iPad...
Maku ugyan így csak világosabb hajjal.
Virág:
1.Fekete tépett haj,emós cuccok.Azaz tiszta emó.
2.Fekete középhosszú haj.Napocskás bakancs,szemüveg, és sok színes ruhadarab és kiegészítő.
Arnold:Barna haj magas termet.Mindig csak könyvel tudom elképzelni.
Zsolti:
1.Középtermetű,Világosbarna-szőke.Kissé dagi.
2.Kigyúrt ember.
A két kocka:Rövid barna haj.Teljesen sima emberek.
Kinga:Hosszú barna haj copfba kötve.Sok lovas cucc.
Tami: Középhosszú barna haj.
Edina:Középhosszú melírozott haj.Csinibabának öltözve.
Máday:Középhosszú barna haj.Szigorú tekintett.
Borrel:Rövid sötétbarna haj.Barátságos tekintet.
Vladár: nem nagyon tudom elképzelni, de az biztos hogy undok és egy nagyon idegesítő ember Reni számára.
Dorián egy emós srác.
Haller: nem nagyon tudom elképzelni,de egy kedves 40 év körüli ember lehet aki sokszor nagyon fáradtan mehet haza ha aznap van ofi órája. :)
Kb. ennyi.
Bocsánat amit küldtem nem jeleníthető meg!
De a szent johanna gimi 6 borítóján ő van.
a 2-es válaszoló által belinkelt Cortez nekem inkább Jacques, olyan cuki kis jófiú. Cortez ennél férfiasabb, nem ennyire kisfiús.
Most végignézem a többieket, és véleményezek.
Kingát,úgy képzelem el,mint Debreczeni Zita, szoros copfba fogott haj, nagyon szép, de semmi extra külsőleg, inkább a viselkedése miatt különleges,a szépsége teljesen "átlagos" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!