Elolvasnád azt a történetet, ami így kezdődik?
"Szerető. Egy rövid szó, melynek kiejtésétől anyám óvva intett. Több alkalommal figyelmeztetve, hogy az ilyennek nevezett nőszemélyek csupán önző okokból cselekszenek. Kézenfogva járnak a gonosszal, és minden érintésük pusztítást von maga után. Könnyes szemmel ígértette meg velem, hogy én sosem leszek olyan. Most ennyi év után, mégis megszegtem az esküt. Akaratomtól függetlenül én is egy lettem a sok közül. Egy nős ember szeretője.
Emlékszem a napra, mikor először találkoztam vele. Alacsony termete, sötét haja, és tengerkék szeme átlagosságot sugárzott. Nem volt benne semmi különleges, mégis más volt, mint a többi. Akkor még nem tudtam, hogy ő is másként néz rám. Nem úgy, mint a lánya legjobb barátnőjére."
annyi derült ki,hogy manipulatív nőszemély az egyik szereplő és,hogy leszbi történet alakulgat.
egyik dolog sem izgat,érdektelen,uh kilőve.
ha a nő földönkívüli vadász lenne,aki trófeákat gyűjt,gerincoszlopokat tép ki,úgy talán érdekelne.
Én azt mondom, nem rossz. Az sem rossz, ahogy kifejezed magad. Tetszik a "kézenfogva járnak a gonosszal" rész :)
Mondjuk szerintem az furcsa, hogy anyuci könnyes szemmel ilyet kér a lányától. (Saját anyámból kiindulva: ilyet egy anya akkor tesz, ha nagyon kötődik a valláshoz/tradíciókhoz, ha a lány többször közel került ahhoz, hogy valaki szeretője legyen, és anyu tud róla, vagy ha a korszak határozza meg pl egy ilyen Pillangókisasszony témakörben el tudom képzelni, a mai világban nem).
A szem a lélek tükre kifejezésből kiindulva nekem az is fura, hogy valakinek a szeme átlagosságot sugároz, illetve, hogy nem látszik rajta, hogy érdeklődik a lány iránt.
Most ennyi jutott eszembe, de kíváncsi vagyok a véleményedre :)
Ja, és ez teljesen jogos válasz:
Mondjuk szerintem az furcsa, hogy anyuci könnyes szemmel ilyet kér a lányától. (Saját anyámból kiindulva: ilyet egy anya akkor tesz, ha nagyon kötődik a valláshoz/tradíciókhoz, ha a lány többször közel került ahhoz, hogy valaki szeretője legyen, és anyu tud róla, vagy ha a korszak határozza meg pl egy ilyen Pillangókisasszony témakörben el tudom képzelni, a mai világban nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!