Titeket érdekelne egy farkasos könyv? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval könyvet szeretnék írni. A történet már megvan, már csak ki kell dolgozni. Gondolkodtam rajta, hogy majd akár ki is lehetne adni, de farkasokról szól és ilyen témával nem biztos, hogy sokakat érdekelne. És a történetnek is vannak elég mesés részei, szóval kívülről kicsit úgy tűnhet mint valami állatmese gyerekeknek. Pedig én nem annak szánom, elég mély és egyedi története van, és ha elolvasnák (függetlenül attól, hogy szeretik-e a farkasokat) lehet, hogy tetszene. Ti mennyire ítéltek a "borító alapján"? Megvennétek egy ilyen könyvet, vagy rögtön rámondanátok, hogy ez biztos butaság?2012. jún. 22. 21:03
1/6 anonim válasza:
Talán egy fülszöveg segítene eldönteni, hogy milyen stílusú a könyv. Ha jó a stílus, akkor elég sokféle témájú könyvet elolvasnék, olyat is, ami annyira nem fog meg alapból.
3/6 anonim válasza:
ha egy farkasfalkáról szólni, igeeeeeen
4/6 anonim válasza:
Imádom a farkasokat, úgyhogy valószínűleg igen, de attól függ, milyen a fülszöveg, mert az ilyen nagyon mesebeli-gyerekes dolgos könyvet inkább vissza tenném a polcra :D
5/6 anonim válasza:
Én nagyon szívesen. A legelső kommentelővel egyetértek.:)
Az amúgy másodlagos hogy mi a téma, csak jól kell megírni.
Rengeteg olyan könyvet olvastam már, amit amúgy nem olvastam volna, de nagyon tetszik az író szóhasználata, és írásmódja. :D :)
Szóval, én elolvasnám. :)
6/6 anonim válasza:
Ha írnál egy tartalmat, megítélhetjük az írásmódodat, és hogy milyen lenne nagyjából.
Ez fontos, én szeretem a farkasokat, szóval tarmalmat követelek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!