Érdekelne valakit egy ilyen könyv?
Fantasy könyv, egy boszorkányról szól, aki elront egy varázslatot (még nem tudom pontosan mit is), ezért a "fajtársai" kitagadják, csak akkor fogadják vissza, ha visszaszerez valamit néhány ellenséges boszitól, de azt nem mondják meg neki, hogy mire kell, ő pedig egy évszázados ellenségével paktál le, hogy élve véghez tudja vinni a küldetést. Közben bele is szeret de nem tudja, hogy a srác komolyan gondolja vagy csak kihasználja, másfelől kísérti a múlt.
Vámpírok nem szerepelnének benne mert az már elcsépelt de vérfarkasok lennének benne, többek közt ez az ősi ellenség is :) Szerintem ők nem olyan sablonosak ráadásul a kedvenc természetfeletti lényeim :)
Ha megvan létszi küldd el prívát üziben nekem is!
ímádom az ilyen könyveket
végre valaki aki nem csak a vámpírokra esküszik :)
engem érdekelne a könyv.
ha már valamennyi van kész belőle, átküldöd nekem is üzenetbe? Onnan már többet lehet mondani, ha tudom hogy milyen a fogalmazás meg a stílus.u
Huhú, nem olvasol véletlenül Kresley Cole-t? Majdnem ugyanez a sztori van benne, csak ott van egy boszorkány, akit egy természetfelettiek versenyén csapdába ejt egy vérfarkas, akinek jóvá kell tennie a hibáját, így visszamegy érte a verseny helyszínére.
Persze, hazafelé egymásba szeretnek, de a vérfarkast kísérti a múlt, ahogy te fogalmaztál :))
Vámpír nem szerepel benne, és itt a boszorkányok - vérfarkasok az ellenségek.
Bocsi, azonnal ez a könyv jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!