Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdekelne valakit egy ilyen...

Érdekelne valakit egy ilyen könyv?

Figyelt kérdés

Fantasy könyv, egy boszorkányról szól, aki elront egy varázslatot (még nem tudom pontosan mit is), ezért a "fajtársai" kitagadják, csak akkor fogadják vissza, ha visszaszerez valamit néhány ellenséges boszitól, de azt nem mondják meg neki, hogy mire kell, ő pedig egy évszázados ellenségével paktál le, hogy élve véghez tudja vinni a küldetést. Közben bele is szeret de nem tudja, hogy a srác komolyan gondolja vagy csak kihasználja, másfelől kísérti a múlt.

Vámpírok nem szerepelnének benne mert az már elcsépelt de vérfarkasok lennének benne, többek közt ez az ősi ellenség is :) Szerintem ők nem olyan sablonosak ráadásul a kedvenc természetfeletti lényeim :)

2012. máj. 14. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon izgalmasnak ígérkezik!!! Engem érdekelne!
2012. jún. 8. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Óóóó, ha írtál majd hozzá küldj privit. Légyszi:)
2012. jún. 20. 12:55
 13/14 anonim válasza:

addig jó a történet míg valamit elront és még az is h vmit szerezzen meg bár már ez kissé közhelyes... az meg kivenném belőle h beleszeret egy srácba most komolyan xD

egy történet sztem attól lesz jóó h nem kiszámítható olyan csavarokat kell belevinni amitől leesik az ember álla h fúú bakker...

mondok példát nem tudom láttad-e az azonosság c filmet ott egészen a közepéig nem tudod h mi újság és csakis a végén derül ki az igazság

[link]

vagy másik pl a Szigorúan bizalmas

[link]

igaz ezek a filmek nem tartoznak misztikus vagy fantazi kategóriába de jó kiindulási pont mert nagyon jó példát tudnak mutatni h kell a történetet megcsavarni...

egy boszorkányt meg én így képzelek el ez az eredeti és igazából szerintem ezek a boszik ütnek nagyot

http://www.youtube.com/watch?v=GyXQN1_9MEo

itt éppen házasodni akar a boszorkány csak az a baj h aki megkérte a kezét az kicsit berúgott az ördöggel volt egy kis ivó verseny tegnap (persze nem tudta az emberünk h vele iszik) és hát vissza szeretné szerezni a gyűrűt ami a boszorkánynak mint látjuk nem igazán tetszik xD

2012. júl. 1. 03:42
 14/14 anonim ***** válasza:
engem igen!
2012. júl. 12. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!