Egy Vavyan Fable könyv címe érdekelne. (? )
Annyit tudok róla, hogy a Halkirálynő sorozathoz tartozik. A tartalmából annyit tudok, hogy a főhőst állandóan szívatja a szomszéd, átjár hozzá kajálni, stb... Aztán a többiek összefognak ellene.
Szeretném elolvasni, de a címe nincs meg. Köszönöm a segítségeteket!
Keresgéltem neked, egy könyv leírásánál sem találtam ilyet, ami a Halkirálynő sorozatba tartozik, itt leírom az összesnek a címét, olvass utánuk szerintem, hátha mást is tudsz a történetről esetleg. Még valami, a Csontfuvola biztos, hogy nem az, amit keresel, azt olvastam, abban nem volt ilyesmi.
0. A pokol is elnyeli
1. A Halkirálynő és a kommandó
2. A Halkirálynő és a dzsinnek
3. Ki feküdt az ágyamban?
4. Ébredj velem!
5. Mogorva nyár
6. A Hold forró jegén
7. Apád, anyád ide lőjön!
8. Csontfuvola
9. Habospite
Remélem tudtam segíteni, még valami: ezen az oldalon találsz jó leírást a könyvekről: [link]
ez A pokol is elnyeli. A fenti keresőbe beírod a könyvek címét, és ott rámész, akkor meg is találod őket így.
Apád, anyád ide lőjjön!
Én most olvasom A Hold forró jegén-t, az eddigi Halkirálynő könyveket olvastam, csak a nulladikat nem, de egyik ismerősöm az Apád, anyád ide lőjjön-t olvassa, és a szomszédról mesélt. Azt hiszem, ez lesz az!
Köszönöm a választ. Ezt egy másik kérdésben találtam!
"Vavyan Fable egyik könyve jutott eszembe, röviden a történet: a főhős életét a szomszédja keseríti meg: kutyaszart tesz a lábtörlőjére, éjszaka (vagy amikor nincs otthon) bemegy a lakásba, megeszi a hűtőben található sütiket vagy csak beleeszik, belekotor a számítógépébe stb. Erre összefognak a barátok: arrébb húzzák a bútorokat (ha éjszaka jön a fickó, elessen bennük), mosogatószerbe áztatják a mignonokat (ez a szomszéd kedvence), kilazítják a számítógép szék ülését... Szóval jól megszívatják." Esetleg így?
megkerestem neked :) ez a Vis Major sorozat második kötete: Kyra Eleison a címe. Amit te keresel az a 264-275.oldalon van :) IMÁDOM!
Jó olvasást hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!