Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tényleg olyan jók a Harry...

Tényleg olyan jók a Harry Potter könyvek mint amilyen híresek?

Figyelt kérdés
Légyszi írjátok meg a korotokat is,kíváncsi vagyok hogy csak a fiataloknak tetszik,vagy más korosztályoknak is.
2009. júl. 3. 23:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jó szórakozás, néhol kellemesen humoros, egyszer érdemes átrágni magad a sorozaton, még ha már kinőttél a célközönség korosztályából, akkor is. Én ezen nőttem fel. :) Bár bevallom, néha a hozzá készült fanfictionok színvonalasabbak, mint maga a könyv, de igazán nem veszíthetsz vele semmit. Olvasd el. :)

L/18

2009. júl. 4. 19:00
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2009. júl. 4. 19:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó könyv. Én még az előtt kezdtem el olvasni, mikor még nem volt ismert Magyarországon. Ezért nem nagyon zavar a nagy felhajtás körülötte, mert én nem azért kezdtem el olvasni, mert olyan népszerű. És nem csak fiatalok olvassák, anyám is olvassa és a volt irodalomtanárom is.

23/L

2009. júl. 19. 18:14
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Elsővel nagyon nem értek egyet...épp az hogy NEM lélektelen, és sztem sok felnőtt is olvassa...én nagyon szeretem!
2009. okt. 27. 16:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jók!Nem igaz hogy lélektelen, és hogy az elsőben eldől már minden hiszen az egyik fő szál(Piton)csak az utolsó részben kap értelmet.Rengeteg erkölcsi tanulság van benne és nekem abszolút favorit.

13/L

2011. jan. 26. 20:53
 16/19 A kérdező kommentje:
:))
2011. jan. 26. 21:03
 17/19 anonim ***** válasza:

En egy rossz dolgot sem tudnek mondani a konyvekrol (talan csak azt h a 7 resz utan vege). Ugy ahogy van imadom :)

Kivancsisagbol a kerdezotol: mar tobb mint masfel eve feltetted a kerdest, azota olvastad el a konyveket?:)

20/l

2011. febr. 3. 15:36
 18/19 A kérdező kommentje:
sajnos annyi tankönyvet kell olvasnom hogy elment a kedvem attól hogy hosszabb könyve kezdjek,talán majd nyáron :)
2011. febr. 3. 15:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Bizony...:-D
2011. márc. 1. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!