Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tényleg olyan jók a Harry...

Tényleg olyan jók a Harry Potter könyvek mint amilyen híresek?

Figyelt kérdés
Légyszi írjátok meg a korotokat is,kíváncsi vagyok hogy csak a fiataloknak tetszik,vagy más korosztályoknak is.
2009. júl. 3. 23:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
17%

Régen tetszett, de hamar kinőttem belőle. Már az első részből le lehet vonni a tanulságokat, és tudni lehet, hogy mi lesz a vége. Az írónő tompít egy csomó részletet, csakhogy többen olvassák. Ez már nem egy könyv, hanem egy lélektelen árucikk... Gyerekes butaság, de ha tetszik olvasd el. Nem vesztesz semmit, max nem lesz egy jó olvasmány...

16/F

2009. júl. 3. 23:49
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nagyon jó könyv, ha tehetem, olvasgatok belőlük. MOst is itt van mellettem az 5. könyv. Az elsőből amúgy abszolút nem lehet tudni semmit, egy csomó új dolog jön elő minden könyvnél, még az utolsónál is.

Bár szinte minden részben van valami, amit én kihagytam volna, pl a 3.-ból a macska-patkányos jeleneteket, a hatodikból azt, mikor Harry folyton Malfoy után leskelődik...

2009. júl. 3. 23:59
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Igen, szerintem jók, bár sokáig tudomást sem vettem a jelenségről, de rá kellett jönnöm, hogy az.

25/L

2009. júl. 4. 00:02
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
nekem a kedvenceim. velem nőttek fel:) most 20 vagyok, de még mindig a toplistán van (számomra), bár most az Alkonyat és a többi a favourite nincsenek benne olyan részek h na jó, ugorjunk 1 oldalt...stb. én mondjuk ennek hatására kezdtem el olvasni. arra emléxem h az első rész első 30 oldala uncsi 1 kicsit...de a többi kiri:)
2009. júl. 4. 00:09
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

Én imádom:)még mindig,bár az Alkonyat sorozat is a favoritom.

18/L

2009. júl. 4. 09:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Huhh én nagyon sok regényt olvastam már, de a Harry Potter sorozat nekem is favorit. ;) Amúgy nem csak fiataloknak tetszik, hallottam már 50 feletti fanokról is. :)

15/L

2009. júl. 4. 10:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
igen 16 f
2009. júl. 4. 12:24
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
Sztem is jó könyvek, én szeretem olvasni őket, de ez a természetedtől függ.Én például nem bírnám elolvasni M.K:Szent Péten Esernyőjét de a Harry Potter , Újholdat stb. annál inkább.Lehet nálad ez pont fordítva van.De ajánlom h próbáld ki.:P 13/L
2009. júl. 4. 17:54
 9/19 A kérdező kommentje:
a szent péter esernyőjét én se bírtam elolvasni :D
2009. júl. 4. 18:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Irodalmilag tényleg nem egy nagy szám szerintem, de ha bele tudod élni magad a történetbe, akkor csak átsuhansz a gyatra megfogalmazások felett :) Harry Potterrel együtt nőttem fel, s a könyv miatt kezdtem el igazán olvasni. Nagyon jó. :)
2009. júl. 4. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!