Kinek miért tetszik a Harry Potter könyvek?
Mert egyszerűen fantasztikus!
Hiába egy elképzelt világ, tele van valósággal. A sárvérűek gyűlölete hasonló a II. világháborúban a fajgyűlöletéhez, és tele van még ilyenekkel.
Az egész a jó és a rossz örök rivalizásáról szól, meseszerűen tálalva, átfonva horrorral - mert valljuk be, vannak benne elég ijesztő jelenet - aztán romantika, humor, igaz barátságról, és rengeteg minden, ami az emberek életében is.
Nekem a Harry Potter már a lételemem, s még jó hogy vannak a fanfictionök, ahol kiélhetem magam :)
Amúgy ezt teljesen nem tudom Neked megfogalmazni, azt egyszerűen érezni kell... Ha már csak szóba kerül valamelyik rész, engem onnantól le nem lehet állítani...
L/17
Mert, mert, mert... hihetetlen csodás!
Az írónője felnyitotta a szemem a foglalkozásomra - nem varázsló xD - és általa értelmet nyert a jövőbeli életem.^^ Kedvencem: a HP5. Szereplőm: Hermione az ikrek, Piton és Bella.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!