Milyen a regényem alaptörténete?
Figyelt kérdés
Van három barátnő, akik közül az egyiket folyton szerencsétlenségek érnek, és úgy érzi, hogy figyelik őt. Úgy gondolja hogy ezek már nem lehetnek véletlenek, valaki szándékosan próbál ártani neki. A barátnői először nem hisznek neki. Aztán kiderül, hogy a lánynak van egy hasonmása, aki nem csak arcra hasonlít rá, de a lány minden lépését figyeli és utánozza. Természetesen szerelmi szál is kell, fiatalokról szólna a könyv. Amúgy kb. 3 oldalt már meg is írtam (nagy teljesítmény. :D)
Mit gondoltok?
2012. máj. 17. 20:21
11/20 anonim válasza:
Ennyiből két esélyes - ki lehet belőle hozni sokat, de el is lehet rontani. Ha elküldenéd privin, szívesen elolvasnám. :)
12/20 anonim válasza:
Kicsit olyan fílingje van, mint a Pretty Little Liars-nek, de nekem az nem hátrány, imádom azt a sorozatot =D
Nekem is küldheted =)
14/20 anonim válasza:
Az egy kicsit necces, ha ugyanúgy néz ki a két lány, mert az olyan, mintha a Vámpírnplókból vetted volna ki! ( nem tudom, hogy ismered-e)
15/20 anonim válasza:
Sztem egy tök jó könyvet lehetne belőle írni! Csak ne legyen olyan, mint a mostanában nagyon divatos vámpíros-csöpögős szennyek, amiket csak azért írnak, hogy felkeltsék egy adott korosztály figyelmét és egy csomót kaszáljanak... Ami engem illet, jobban szeretem a reális történeteket.
16/20 anonim válasza:
Nekem is elküldheted ha gondolod. Kíváncsi vagyok:)
17/20 anonim válasza:
érdekes alapsztori :)
szívesen elolvasnék belőle részletet :D
18/20 anonim válasza:
Előbb építsd fel a karaktereidet, után írd meg a történet vázlatát. Ezek után írd a sztorit.
19/20 anonim válasza:
Húú. Nagyon érdekesnek tűnik. Nekem is elküldenéd, ha megkérhetlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!