Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan adjam ki dark-fantasy...

Hogyan adjam ki dark-fantasy regényem Magyarországon?

Figyelt kérdés
Amikor a könyv befejező oldalait írtam, még úgy gondoltam hogy mi sem egyszerűbb feladat ennél. Viszont világossá vált, hogy a magyarországi fantasyval foglalkozó kiadók egyszerűen nem foglalkoznak magyar, vagy új írókkal. Odáig sem tudok eljutni hogy egy kiadó elolvassa a regényem. Valaki aki jobban benne van a témában tudna esetleg egy kis útmutatást nyújtani?
2012. márc. 6. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Én itt valahol egy válaszban azt olvastam, hogy finanszírozz te egypár könyv kinyomását és amikor már látod, hogy sikere van és tudod igazolni is papírral akkor ráharapnak a kiadók is. :D Amúgy hol próbálkoztál? Ulpius-ház?
2012. márc. 6. 17:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen a magánkiadás is egy jó lehetőség lenne ha rendelkeznék egy bizonyos plusztőkével, de sajnos most nem állok úgy anyagilag hogy ezt lehetséges legyen finanszíroznom.

Beholder, Delta vision, Excalibur, Cherubion. Egyenlőre csak ezeknél.

2012. márc. 6. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:

"Viszont világossá vált, hogy a magyarországi fantasyval foglalkozó kiadók egyszerűen nem foglalkoznak magyar, vagy új írókkal."

Pali állítja, hogy de, sőt, túl sokkal is. :) Ha kész a mű, javaslok egy részlet feldobását a karcolat.hu-ra, ha tényleg jó, hát izzítjuk a kapcsolati hálót. De ahhoz legyen 1. kész, 2. jó. A másodikat majd megítéljük. Megítélik. (És ha szabad javasolnom, ne egy nyers szöveggel próbálkozz, hanem egy szerkesztett, szépen kinéző, formázott szöveggel, lehetőleg kevés helyesírási hibával. És NEM első fejezet, vagy prológus, hanem egy részlet. A legjobb. Ami önállóan is megállja a helyét. Kérlek.)

DF úgyis régen volt a kezemben, legutóbb is csak DF-paródia.

2012. márc. 7. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Hmm, jó ötletnek hangzik. A helyesírásomban nehezen lehetne bármi kivetnivalót is találni, és már kétszer átdolgoztam az egészet. Ezen a ponton viszont felmerül a kérdés, hogy melyik részletemet is... Szóval lehetséges lenne esetleg két részletecskét is felmutatni?
2012. márc. 7. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, halálbüntetés terhe alatt tiltott.

Nézd, ha túl sokat küldenél be, akkor megkapod, hogy ne itt akard megoszatni az egész regényt. De ha tényleg mindössze két részletről lenne szó, akkor miért ne? Ha elég rövidek (amit nem ajánlok), össze is lehet fűzni egy beküldésbe. De beküldheted külön-külön is, csak egy nap úgyis csak egy kerül ki...

(A helyesírással kapcsolatban azért ne bízd el magad, MINDIG marad elütés.)

2012. márc. 7. 20:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Azóta már regisztráltam is az oldalra, és nagyjából vágom is hogy mi hogyan is működik. Majd kiválasztom melyik részletet is küldjem be. Köszi a segítséget!:)
2012. márc. 7. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Probáld meg az Underground kiadót,barátom is ott adott ki már 3 kötetet,nagyon dicséri őket.
2012. márc. 14. 00:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet.
2012. márc. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!