Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen a regényem alaptörténet...

Milyen a regényem alaptörténete? Bővebben alul:

Figyelt kérdés

Az emberiség a Galaktikus Unió tagjaként kijutott az űrbe, de a viszályait magával hozta. Pár évtized alatt elterjedtek a galaxis több világán, hamarosan a legtöbb vezető pozició a miénk lett.

A katasztrófa hamarosan megtörtént: Az Unió főbolygója a Lumes eltűnt az űr sötétjébe, és kitört a polgárháború, a Humán Dominium és a Visszaállítás Szövetsége között. A háború alatt a peremvidéki területek elszakadtak a központi magtól. Ezért, és a háborús károk miatt a két ellenfél meggyengült, ha vissza is tudták foglalni a peremet, de megtartani már nem tudták. Különböző vállalatoknak adták ki az irányításukat, amelyek hadianyagot szállítanak nekik.

Ezen a területen zsoldosok, csempészek, kalózok és szerencsevadászok próbálnak meg boldogulni. Ez a történet Trent Hawkinsról és csapatáról szól.

2010. jún. 12. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Huuh, szerintem nagyon izgalmas lehet:) Sok fantázát is igényel hiszen nem arról írsz hogy mi történt aznap a suliban:D Nekem nagyon tetszene, egyébként is szeretem a sci-fi tipusu könyveket:)

Sok sikert a megírásához!! :)

2010. jún. 12. 20:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Thanks.

Ezzel is épül a rajongó tábor.

2010. jún. 13. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Kissé tipikus űroperának tűnikm mint pl.: joe Haldeman- örök háború

Orson Scott Card:- Végjáték

Heinlein: Starship troopers

De attól még lehet, hogy jót hozol ki belőle.

2010. jún. 13. 13:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Most nézd.

A szokásos recept szerint megcsinált étel a legjobb.

2010. jún. 13. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Már az első mondatnál éreztem, hogy nem nekem való, nem kedvelem az ilyen típusú könyveket. Azért biztos jó lenne :).
2010. jún. 13. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
A szokásos űrháborúsdi!Egyedi ötlet?
2010. jún. 15. 14:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Az, hogy egy csoport kivülálló és átlagember szemszögéből mutatnánk be. És nem lenne benne űrháború. A két nagyhatalom hidegháborús viszonyba lenne.
2010. jún. 15. 15:39
 8/9 anonim válasza:
húú kicsit olyan a hangulata mint az Alapitványnak meg mint a Feladatnak. szerintem tök jó
2012. máj. 23. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
És végül meg lett ez írva?
2021. jan. 14. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!