Milyen a regényem alaptörténete? Bővebben alul:
Az emberiség a Galaktikus Unió tagjaként kijutott az űrbe, de a viszályait magával hozta. Pár évtized alatt elterjedtek a galaxis több világán, hamarosan a legtöbb vezető pozició a miénk lett.
A katasztrófa hamarosan megtörtént: Az Unió főbolygója a Lumes eltűnt az űr sötétjébe, és kitört a polgárháború, a Humán Dominium és a Visszaállítás Szövetsége között. A háború alatt a peremvidéki területek elszakadtak a központi magtól. Ezért, és a háborús károk miatt a két ellenfél meggyengült, ha vissza is tudták foglalni a peremet, de megtartani már nem tudták. Különböző vállalatoknak adták ki az irányításukat, amelyek hadianyagot szállítanak nekik.
Ezen a területen zsoldosok, csempészek, kalózok és szerencsevadászok próbálnak meg boldogulni. Ez a történet Trent Hawkinsról és csapatáról szól.
Huuh, szerintem nagyon izgalmas lehet:) Sok fantázát is igényel hiszen nem arról írsz hogy mi történt aznap a suliban:D Nekem nagyon tetszene, egyébként is szeretem a sci-fi tipusu könyveket:)
Sok sikert a megírásához!! :)
Thanks.
Ezzel is épül a rajongó tábor.
Kissé tipikus űroperának tűnikm mint pl.: joe Haldeman- örök háború
Orson Scott Card:- Végjáték
Heinlein: Starship troopers
De attól még lehet, hogy jót hozol ki belőle.
Most nézd.
A szokásos recept szerint megcsinált étel a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!