Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen legyen a regényem?

Milyen legyen a regényem?

Figyelt kérdés
Van egy jó történet a fejemben már napok óta, és elhatároztam hogy leírom. Nem tudom, hogy angol nevű szereplők legyenek e,és hogy hol játszódjon. Amúgy 13 éves lány vagyok. :) köszi a válaszokat és ötleteket.
2012. ápr. 29. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Amilyet akarsz. Ha annyira jó történet, a szereplők meg a helyszín a legkevesebb. De olyanok lesznek, amilyennek akarod, tökmindegy.
2012. ápr. 29. 16:54
 2/8 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy nem tudom eldönteni :)
2012. ápr. 29. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudnod, mi nem dönthetjük el helyetted. Gondolom, a történetedet belehelyezted egy adott korba, ahol játszódik, a szereplőket a tulajdonságaik alapján próbáld elnevezni, helyszínt az alapján válassz, hogy melyik országban lehet elképzelhető a sztorik, szerintem.
2012. ápr. 29. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyit sem tudsz eldönteni, rendkívül kreatív regény lesz.

Egyébként egy történet igen kevés egy regényhez, vagy magad sem tudod mi az, hogy regény. Max egy novellát tudsz belőle írni.

2012. ápr. 29. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan ne röhögtess már, 13 évesen mindenki írkál nagyjából valami (szerinte) roppant kreatív és egyedi sztorit, megírja a "könyvét". Jah, hogyne...
2012. ápr. 29. 17:18
 6/8 Tóth Bulcsú ***** válasza:
50%

Hát, a neveket illetően azt tudom mondani, hogy ha szélesebb olvasókörnek szánod, akkor mindenképp az angol neveket javasolnám, ha csak magadnak, barátaidnak, ismerőseidnek, akkor a magyar nevek is tökéletesen megfelelnek.

A helyszínekre is ugyanezt tudom mondani. Amerikai vagy angol város előbbi esetre, és magyar vagy bármilyen más település utóbbi esetre.

2012. ápr. 29. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha akarsz,írhatsz egy privit nekem,vagy akár itt is,leírhatod miről akarod hogy szóljon,milyen karakterek vannak benne,én meg adhatok tippeket:)

Még van két szabad napomXD

A többieknek pedig azt mondom hogy ne legyetek pesszimista barmok,ne akarjátok elrontani egy fiatal gyerek kedvét az írásra,inkább örüljetek hogy egyáltalán eszébe jutott hogy írjon egy történetet.Úgyis általában ti panaszkodtok hogy milyen műveletlen a mai ifjúság...az eszetekbe jutott esetleg hogy nem milliókat érő bestsellert akar,hanem csak a saját maga szórakoztatására szeretne írni?Ez véleményem szerint SOKKAL értékesebb dolog annál minthogy egy kiadóhajhász,álkultúrköcsög legyen.Arról nem is beszélve hogy ilyen apró privát történetek fejlesztik az embert,intellektuálisan,lelkileg,nyelvtanilag,mindenhogy.

Lehet hogy milliomos regényíró nem lesz,de műveltebb biztosan.

2012. szept. 1. 17:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom mi a regény....épp holnap fogunk írni dogát ezekből..nem novella mert az események több szálon futnak...:D és egy szóval sem mondtam hogy milliókat akarok keresni az első leírt történetemmel...csak magamnak és a barátaimnak írom... :)
2012. szept. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!