Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vélemények a Rubinvörösről?

Vélemények a Rubinvörösről?

Figyelt kérdés

Csak pár mondatnyi leírást olvastam róla, de nem igazán győzött meg... Mégis azt hallottam, hogy mindenki egekig magasztalja a trilógiát. Aki olvasta, leírnátok, hogy mi olyan jó benne? (Persze úgy komolyabb spoiler nélkül ^^ ) Köszi!

17/L

2012. máj. 12. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! A könyv és a folytatása tényleg iszonyat szuper. Hogy miért? Mert van benne izgalom, rejtély és romantika. A fiú (Gideon) pedig nem az a nyálas bájgúnár, hanem elég bunkó, tele szarkazmussal. Először utálják egymást, majd szép lassan egymásba szeretnek. Senki nem akarja elhinni, hogy Gwendolyn hordozza az időutazó gént, nem pedig az unokatesója. Igazából számomra a Vörös Pöttyös Top10 listámon az 5. helyen áll, úgy, hogy az összes VP-s könyvet elolvastam. A 96-ból az 5. azért elég jó. :)

Szerintem mindenképpen olvasd el! Először én is vonakodtam, de már nem értem, hogy miért. Ha írsz egy e-mail címet, akkor elküldöm neked, hogy ne kelljen megvenni :)

2012. máj. 13. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó könyv, én még csak az 1. részt olvastam, szerintem nem fogod megbánni ha elolvasod.
2012. máj. 13. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyom jó könyv :) Mind a két része (ami megjelent magyarul)igazán jó. Én még a harmadikba is belekezdtem, igaz, az csak németül kapható (hogy angolul is azt nem tudom). Izgalmas, vicces, és néhány helyen megható is. Csak ajánlani tudom.
2012. máj. 13. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem elég vegyesek az érzéseim. Vannak benne jó részek, de nem igazán győzött meg. Nem tetszik. A második kötetet nem olvastam, és nem is fogom.
2012. máj. 14. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem az első könyv teljesen magával ragadott, az összes VP-s könyvet olvastam az én listámon a 2. helyen áll. Nem gondoltam volna hogy az első részt felűlmulja a 2. de tévedtem. A 2. részt már 4x olvastam el, annyira tetszik. Gwendolyn, gondolkodásmódja, humora nagyon bejön és ő a kedvencem a VP-es könyvek hősnői közül. Gideon az elején nagyon bosszantó de valamiért még se tudtam utálni annyira imádnivaló volt a flegma stílusa. A 3. már nagyon-nagyon várom. Annak pedig külön örülök h májusban megjelenik a rubinvörös film-premiere amiről már jó néhány forgatási képet is föltettek, és az összes szereplőt. Szóval gondolhatod h nagyon jó kömvy hiszen most forgatják belőle a filmváltozatot;)
2012. máj. 15. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!