Stephen King- Vélemények, kedvenc könyv?
Örök kedvenc *-*
Sajnos nem minden könyvét olvastam, de elég sokat igen.
Kifejezett kedvencem nincs... De pl. a Ragyogás, Borzalmak városa, Állattemető, Christine ----> ezeket többször is elolvastam, nagyon tetszenek. Nem tudom letenni a könyveit, sec-perc alatt végigolvasom őket. Ő talán az egyetlen író, akitől ha olvastam, tényleg rámjött a para és napokig a hatása alatt voltam.
Talán egyetlen egy volt, amivel idáig nem voltam kibékülve: a Rémkoppantók. Többször nekikezdtem elolvasni, de valahogy nem köt le :S Viszont a többi előtt le a kalappal!
örök kedvenc szintén, a könyvein nőttem fel, szerintem zseniális író, irodalmi szempontból is. kevesen tudják Amerikát olyan valódian ábrázolni, ahogy ő teszi.
kedvencem a Tortúra, A két Rose, és szeretem nagyon a novelláit is. de összességében kevés írása okozott csalódást.
jobban szeretem a kb. 80-as években íródott műveit, mint a késeieket.
Nekem is a kedvencem, rengeteg könyvét olvastam már. A filmek viszont rendre csalódást okoztak, meg sem tudták közelíteni a könyveket.
Külön kedvencem nincs, de az Álomcsapda és az Az nagyon tetszett. Meg persze a Sárkány szeme :)
Elképesztően jó történetmesélő és hangulatteremtő író. Róla írtam a szakdolgozatomat is.
Kedvenc könyveim tőle:
Tóparti kísértetek
Atlantisz gyermekei
Halálsoron
Állattemető
Cujo
Ragyogás
Duma Key
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!