Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vélemények a következő könyvek...

Vélemények a következő könyvekről?

Figyelt kérdés

Fallen milyen folytatásai vannak?

Az éjszaka háza sorozata a hetediknél vagyok

twilight saga

shiver - linger - forever

harry potter egész sorozat

a lány aki tud repülni

Evernight sorozata

Evermore - blue moon

Vérfarkasfarkas kölyök 1,2 következő rész?

Ezeknek mi mikor jön ki a folytatása?

2012. febr. 8. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
a harry potter könyveknek nem lesz folytatása.
2012. febr. 8. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Twilight-ról csak rosszat tudok mondani, a filmnél jobb, de könyvek között is legalja.

HP-t mindenki ismeri, arról felesleges bármit is mondani.

Többit meg nem ismerem.

2012. febr. 8. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Fallen - talán 3 része lesz, de nem vagyok biztos benne

Éjszaka háza - ha minden igaz 12 része lesz

Shiver-Linger-Forever - 3 részes

Harry Potter - 7 része van

Evernight - 4 részes

Evermore - 6 részes

A többit nem ismerem

2012. febr. 8. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:

twilight 3-4. részét olvastam. A negyedik egész jó, de a végén lehetett volna valami komoly kis harc. Olvasható könyvek, de nem lettem rajongó.

Shiver-Linger-Forever: Az elsőt még szerettem is, a másodikat úgy olvastam, hogy minden oldal után megnéztem, hogy mennyi van még hátra ebből a dögunalmas sztoriból. Se eleje, se vége, hülyeség! A 3.részt még nem olvastam, de szerintem nem is akarom.

HP sorozat nagyon jó, én legalábbis imádom. Szerintem az 5.rész lett a legjobb könyvben, filmben viszont ezt cseszték el a leginkább.

A lány, aki tud repülni. Még nem olvastam, de szeretném elolvasni. Szerintem érdekes, jópofa könyv lehet. Ha neked megvan, vagy letudod szedni valahonnan, akkor elküldhetnéd nekem. Már ha nem túl nagy kérés:)

A többi könyvet nem ismerem.

2012. febr. 8. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:

3 vagyok

A Twilight sagát is olvastam + Bree Tanner rövid második életét is elolvastam nekem tetszett

2012. febr. 9. 16:31
 6/6 anonim válasza:
Szia! A Fallen 3 részes (Fallen, Torment, Passion) Hát nem tudom. Nekem tetszett, igazából a borítója fogott meg, de jobbra számítottam. Az alapsztoriból ki lehetett volna hozni többet is. De nem a legrosszabb könyv. A Twilight alapból jó könyvsorozat, de elA ég egyszer elolvasni őket. A filmet nagyon elrontották... A Shiver tetszett, a Linger már nem annyira, a Foreverről meg annyi rosszat hallottam, hogy bele se kezdtem. A HP-kat nem olvastam, úgy utálom, ahogy van. Az Evermore sem olyan rossz. Folytatásokat nem tudom, mikor lesznek.
2012. máj. 13. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!