Vélemények a következő könyvekről?
Fallen milyen folytatásai vannak?
Az éjszaka háza sorozata a hetediknél vagyok
twilight saga
shiver - linger - forever
harry potter egész sorozat
a lány aki tud repülni
Evernight sorozata
Evermore - blue moon
Vérfarkasfarkas kölyök 1,2 következő rész?
Ezeknek mi mikor jön ki a folytatása?
Twilight-ról csak rosszat tudok mondani, a filmnél jobb, de könyvek között is legalja.
HP-t mindenki ismeri, arról felesleges bármit is mondani.
Többit meg nem ismerem.
Fallen - talán 3 része lesz, de nem vagyok biztos benne
Éjszaka háza - ha minden igaz 12 része lesz
Shiver-Linger-Forever - 3 részes
Harry Potter - 7 része van
Evernight - 4 részes
Evermore - 6 részes
A többit nem ismerem
twilight 3-4. részét olvastam. A negyedik egész jó, de a végén lehetett volna valami komoly kis harc. Olvasható könyvek, de nem lettem rajongó.
Shiver-Linger-Forever: Az elsőt még szerettem is, a másodikat úgy olvastam, hogy minden oldal után megnéztem, hogy mennyi van még hátra ebből a dögunalmas sztoriból. Se eleje, se vége, hülyeség! A 3.részt még nem olvastam, de szerintem nem is akarom.
HP sorozat nagyon jó, én legalábbis imádom. Szerintem az 5.rész lett a legjobb könyvben, filmben viszont ezt cseszték el a leginkább.
A lány, aki tud repülni. Még nem olvastam, de szeretném elolvasni. Szerintem érdekes, jópofa könyv lehet. Ha neked megvan, vagy letudod szedni valahonnan, akkor elküldhetnéd nekem. Már ha nem túl nagy kérés:)
A többi könyvet nem ismerem.
3 vagyok
A Twilight sagát is olvastam + Bree Tanner rövid második életét is elolvastam nekem tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!